Connect with us

technokrata

Kézzelfogható újdonságok a MobilShow-n

Dotkom

Kézzelfogható újdonságok a MobilShow-n

Az infokommunikáció folyamatos fejlődésének köszönhetően évről évre új generációs mobiltelefonok, számítógépek, szórakoztató technikai eszközök jelennek meg a piacon.

Azok a technikai csodák, amelyekre tegnap még gondolni sem mertünk, ma már a mindennapjaink szerves részévé váltak. Hogyan kaphatunk áttekintést a számtalan lehetőségről, amelyek segítenek a kommunikációban vagy szórakoztatnak minket? Miként tudjuk kiválasztani a megfelelő készülékeket és szolgáltatásokat amelyek kifejezik értékrendünket és kényelmessé teszik mindennapi életünket? Mobiltelefon, vezetékes és vezeték nélküli internetelérés, voip-telefon és Skype, iptv, online videotéka, játékkonzolok, zeneletöltés és távoli fotótár – a felsoroltak mind-mind jelen vannak életünkben, csak választani kell tudnunk. A jó döntés sok információt, utánajárást és keresgélést követel. A MobilShow – INFOmarket 2008-as rendezvénye, az ország egyetlen átfogó kommunikációs kiállítása 2008. november 6-9. között a Budapesti Vásárközpont területén ezt a célt szolgálja, azaz a tájékozódást, az információgyűjtést és a vásárlás lehetőségét kínálja látványos, szórakoztató formában.

A látogatók aktív részesei lehetnek a mobiltelefon-célbadobó versenynek is, így aki szeretné másképp hasznossá tenni régi telefonját, sportos formában is megteheti. A szórakoztatás állandó eleme lesz az eseménynek, ahol a folyamatosan zajló interaktív játékok mellett – például erő- és ügyességi próba, mp3-lejátszó- és pendrive-bajnokság – akciók és nyeremények kísérik végig a rendezvény négy napját.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák