Connect with us

technokrata

Újdonságdömping a piacon

Dotkom

Újdonságdömping a piacon

A Vodafone idén ősszel olyan új szolgáltatásokat vezetett be, amelyek teljesen megújíthatják a magyarországi mobilhasználati szokásokat. A már-már korlátlanul letölthető zenék és más újdonságok mellett olyan internetadaptációs motort mutatott be a társaság, amely az internetes tartalmakat a mobiltelefonokra optimalizálja.

A mobilinternetezési élményt teljes mértékben átformálhatja a Vodafone által elsőként bemutatott új internetadaptációs motor, amelynek köszönhetően bármilyen internettartalom a mobiltelefonokra optimalizálva jelenik meg, készüléktől függően. Így mostantól a mobilkészülékeken is úgy böngészhetünk, mintha a számítógépünk képernyőjét olvasgatnánk.

A társaság szeptemberben indította el új zenei szolgáltatását, az Unlimited Music Store mobil zeneáruházat, amelyet eleinte wapon, majd novembertől az interneten is elérhetnek a Vodafone ügyfelei. Az előfizetők előfizetési díj ellenében, hozzávetőleg egy cd-lemez áráért, 900 forintért korlátlanul tölthetnek le dalokat, zeneszámokat a legnevesebb hazai és külföldi előadóktól, válogathatnak több százezer zeneszám között, és mindezt teljesen legálisan. A zenei tartalmak a DRM másolásvédelmi technológiának köszönhetően két hétig hallgathatók meg.

A Vodafone elsőként jelentkezett a hazai piacon az új, havidíjas multimédia-tarifákkal, amelyek elsősorban azoknak szólnak, akik szeretnek zenét hallgatni, képeket nézegetni vagy az interneten böngészni, de eddig csak nagy költségek árán tehették ezt. Az 5000, 7500, 10 000 és 15 000 forintos havidíjért elérhető csomagok nemcsak lebeszélhetőséget, ingyen sms-eket és felhasználható adatforgalmat tartalmaznak, de egyes esetekben a Korlátlan Zeneletöltő áruház havidíját is magukban foglalják.

Az új szolgáltatásokhoz természetesen az ezeket kihasználni képes, XXI. századi mobilkészülékekre is szükség van. Október 1-jétől a Vodafone újabb érintőképernyős készülékkel, a Samsung i900-zal bővítette a kínálatát, a már meglévő HTC Diamond és Samsung F480 okos telefonok mellett. Mindhárom mobil már olyan különleges és egyedi funkcióval bíró multimédiás készülék, amellyel mindenki teljes mértékben kihasználhatja a Vodafone közelmúltban bevezetett, egyedi szolgáltatásait. A szolgáltatások kihasználásához kiváló, érintőképernyős okos telefonok egyedi funkcióikkal is kiemelkednek a többi készülék közül. Az elegáns HTC Touch Diamond háromdimenziós felhasználói felületével könnyen böngészhetünk videóink, fényképeink, zeneszámaink között, míg a beépített GPS segítségével bárki könnyedén megtervezheti útvonalát. A Samsung F480 és a Samsung i900 érintőképernyős készülékek szintén támogatják a HSDPA technológiát és widgeteket (miniapplikációk). A Samsung F480 5 megapixeles kamerája automatikus arcfelismerő technológiával és képstabilizátorral rendelkezik, illetve az intelligens “smile shot” technológia képes arra, hogy akkor készítsen fotót valakiről, amikor mosolyog. A Samsung i900 egy Windows Mobile 6.1 szoftverre épülő készülék, amely 5 megapixeles kamerával és 8 GB beépített memóriával rendelkezik. A HSDPA mellett ezzel a készülékkel már egyszerűen kapcsolódhatunk a Wi-Fi-hálózatokra is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák