Connect with us

technokrata

Sikeres a Vodafone-Huawei együttműködés

Dotkom

Sikeres a Vodafone-Huawei együttműködés

A 3G hálózatra történő, a Huawei által támogatott, tavaly megkezdett áttérés befejeződött, így október 20-tól a vállalat mobilinternetes hálózata a legmodernebbek közé tartozik.

Az új Huawei HSDPA rendszer lehetővé teszi a 14,4 Mbit/s névleges letöltési sebességet is, amelyet a Huawei és a Vodafone már a világon több helyen is tesztel. A sikeres együttműködés egyik következő lépése a 14,4 Mbit/s mobilinternetes letöltési sebesség magyarországi tesztelése. Október végétől elkezdődnek a 14,4 Mbit/s technológia labortesztjei, az élő hálózat ezt követően fogja támogatni az elérhető legnagyobb letöltési sebességet. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a Vodafone adathálózatában elérhető elméleti maximum a jelenlegi 7,2 Mbit/s-ról a duplájára emelkedik.”A mobilinternet egyre népszerűbb Magyarországon is. Ennek egyik következménye, hogy folyamatosan nő az ügyfelek igénye arra, hogy egyre gyorsabban és kényelmesebben használhassák a világhálót. A Huawei kiváló partnernek bizonyult abban, hogy XXI. századi technológiák segítségével tudjuk kielégíteni a különböző felhasználói igényeket. Hiszünk abban, hogy a Huawei innovatív szolgáltatásaival a Vodafone ügyfelei is egyre elégedettebbek lesznek” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.”A Huawei a különböző szolgáltatások szerteágazó igényeinek figyelembevételével alakította ki a legmodernebb mobil szélessávú megoldásokat a Vodafone számára, amelyek nemcsak a jelenlegi, de a jövőbeni kihívásoknak is megfelelnek. A Huawei elkötelezett mind a gyors hálózatkiépítés, mind a kiváló minőségű szolgáltatások biztosítása iránt, amit a jelenlegi, 14,4 Mbit/s-os tesztek is alátámasztanak” – mondta Wan Zhi, a Huawei Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Vodafone szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már 208 magyarországi településen érhető el, ami 55 százalékos lakossági lefedettséget jelent.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle