Connect with us

Egyre olcsóbbak az MP3-lejátszók

Dotkom

Egyre olcsóbbak az MP3-lejátszók

A SanDisk az alacsony flashmemória-áraknak köszönhetően száz dolláros áron kínálja parányi, ám tisztességes, 8 gigabájt tárhellyel rendelkező MP3-lejátszóját, a Sansa Clipet – írta a HWSW.hu.

A SanDisk bejelentette, hogy frissít Sansa Clip zenelejátszó-sorozatán, melynek legnagyobb tagja immár 8 gigabájtnyi zenét tárolhat belső, nem bővíthető memóriájában. A Sansa Clip nagyjából iPod Shuffle méretű házába az Apple termékétől eltérően egy négysoros OLED-kijelző is jutott, a kis készülék ráadásul FM-rádiót is tartalmaz, mely tárolhatja az adók frekvenciáit – tájékoztatott a HWSW.hu.

A Sansa Clip MP3, WMA, WAV, valamint Ogg fájlformátumokat kezel, mely állományokat akár 15 órán keresztül is képes lejátszani beépített lítiumion akkumulátorának segítségével, mely a mellékelt USB-kábel segítségével tölthető. A Sansa Clip beépített mikrofonja segítségével diktafonként is használható. A hangfelvételek a memória üres területén tárolhatók.

A parányi, mindössze 25,5 grammos lejátszó karácsonyi ajándékként sem utolsó, mellé a gyártó egy USB-kábelt és egy fülhallgatót csomagol a dobozba, mely a nyolc gigabájtos változat esetében 99 dollárért vásárolható meg november 10. óta. A Sansa Clip kapható még 4, 2, valamint 1 gigabájtos változatban is, természetesen még alacsonyabb, 79, 59, illetve 39 dolláros árakon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom