Connect with us

Hirdetés

technokrata

SonicWALL Email Security 7.0

Dotkom

SonicWALL Email Security 7.0

Újgenerációs megoldás a spamek ellen.

Az e-mailes fenyegetettségek ma már komolyan igénybe veszik a szervezetek erőforrásait, évente mintegy 20 milliárd dolláros kárt okozva világszerte. Manapság az üzletmenet folytonosságához erőteljes, de egyben egyszerű e-mail fenyegetettségi védelemre van szükség, melynek kezelése nem tarthat órákig vagy napokig.

Az eszközként és Windows-alapú szoftverként is elérhető SonicWALL Email Security átfogó védelmet nyújt (anti-spam, adathalász támadás elleni, antivírus, tartalomszűrő, megfelelést segítő, szabályok betartását segítő funkciók) egyetlen megoldásban. A megoldás a 10-100.000 alkalmazottat foglalkoztató szervezetek számára biztosít védelmet a kéretlen e-mailekkel, vírusokkal, adathalász támadásokkal, szabályozások megszegésével, szellemi javak illetéktelen felhasználásával szemben.

Az Email Security 7.0 az e-mail-védelmet még könnyebbé teszi, kezdve az LDAP szerverek támogatásával. Így biztosított ezen szerverek szinkronizálása, egyszerűsítése, és az adatforgalom akadálymentes kezelése. A Multi-LDAP funkció Managed Service Provider (MSP) szolgáltatók számára biztosítja, hogy több, saját LDAP szerverrel rendelkező ügyfelet is ellássanak. Az Email Security 7.0 a SonicWALL GRID Anti-Virus bevezetésével megerősített védelmet is kínál, melynek működése a SonicWALL GRID Antivirus Network-re épül. Ez a hálózat világszerte nyomon követi az aktuális fenyegetettségeket, és valósidejű antivírus és kémprogram elleni frissítésekkel látja el a felhasználókat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés