Connect with us

technokrata

Nagyot kaszált előfizetőin a Pannon

Dotkom

Nagyot kaszált előfizetőin a Pannon

A pénzügyi válság ellenére is növekszik a mobilozási kedv Magyarországon – derül ki a pozitív eredményekről számot adó Pannon harmadik negyedéves jelentéséből.

A pénzügyi válság ellenére is növelni tudta előfizetői számát a Pannon: az előző három hónaphoz képest a harmadik negyedévben 60 ezerrel több, 3 millió 475 ezer előfizetővel rendelkezik a cég – áll a mobilszolgáltató által ma nyilvánosságra hozott jelentésben. A Pannon július és szeptember között 48 741 millió forintos árbevételt könyvelt el, ez csaknem teljesen megegyezik a 2007 harmadik negyedévi értékkel, a csökkenő roaming díjakat szinte teljes egészében az ügyfélkör bővülése ellensúlyozta. A 33,12 százalékos piaci részesedéssel rendelkező mobilszolgáltató számlás ügyfeleinek aránya a féléves 41,3 százalékról 42,3 százalékra emelkedett. Az értékesítés bruttó eredménye egymilliárd forinttal nőtt. A magasabb bruttó nyereség miatt az EBITDA 500 millió forinttal meghaladta az egy évvel ezelőtti eredményeket. Az első három negyedév EBIT-értéke 43,3 milliárd forint volt, ez 1,6 milliárd forintos növekedés 2007 hasonló időszakához képest.

Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója úgy nyilatkozott, a pozitív eredményekben jelentős részt vettek ki a moibl szélesságvú szolgáltatások, s a teljesítmény fenntartásában a jövőben a mobil internet játszhatja a kulcsszerepet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek