Connect with us

technokrata

ERP-bevezetés egy nap alatt

Dotkom

ERP-bevezetés egy nap alatt

Az SAP Hungary Kft.

bejelentette, hogy partnerhálózatában elérhető a kisméretű cégek számára kidolgozott SAP Business One vállalatirányítási rendszerének (ERP) egynapos bevezetési csomagja. Az átlagos 4-30 napos bevezetési idő és ennek megfelelő implementációs költségek lecsökkentését az tette lehetővé, hogy az eddigi, különböző igények alapján történő testreszabás mellett a gyártó kialakított egy előre definiált működésű csomagot. Ezzel azt a – az SAP számításai szerint – 20 000 magyar kisvállalatot célozza meg az új modell, amelyeknél a cégek belső folyamatai nem specializáltak. A magyar leányvállalat közleménye szerint a telepítést követő esetleges beállításokat a felhasználó maga is el tudja végezni a rendszerhez adott kézikönyv alapján. A vállalat méretének növekedéséből fakadó további igények megjelenésekor pedig SAP-partnercég bevonásával további átalakítást végezhetnek el.”Magyarországon ezzel azon kisvállalatok ERP igénye válhat valóra, akik korábban nem érhették el az SAP esetenként több millió forintos befektetést igénylő megoldását. Ez az SAP válasza a kkv-kat különösen nehéz helyzetbe hozó pénzügyi válságra” – mondta Kézdy Gergely, az SAP channel menedzsere.

Az SAP Business One “dobozos” megoldásának bevezetése, amely tartalmazza a licencdíjat, felhasználói kézikönyvet, valamint az első év támogatási szolgáltatása bruttó 690 000 forintért vásárolható meg.

Az egynapos bevezetési modellt a világ 43 országában a nagyjából 20 000 SAP Business One ügyfél közel öt százaléka választotta üzleti folyamatainak támogatására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle