Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telekommunikációs kkv-kánaán (x)

Dotkom

Telekommunikációs kkv-kánaán (x)

Az Invitel a néhány fős mikro-vállalkozások és a jelentős telefonforgalmat bonyolító üzleti és intézményi ügyfelek számára egyaránt a biztos kommunikációs hátországot jelenti. Az Invitel speciális üzleti szolgáltatását olyan ügyfelek választották, mint a Malév, az Aviva, a Renault, a Suzuki, a Toyota, a Porsche Hungária, a Nissan, a Richter Gedeon vagy a Dunapack.

Az Invitel szolgáltatásait eddig több mint 1 millió lakossági és több mint ötvenezer üzleti ügyfél választotta. Utóbbiból mintegy kilencezer a kis- és középvállalkozás, és a partnerek között a kkv-szektor képviselőinek aránya folyamatosan nő. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az Invitel a kkv-ügyfélkörnek speciális, partnerre szabott szolgáltatásokat kínál. A lakossági szolgáltatásokhoz képest az üzleti ügyfelek bővebb termékpalettából válogathatnak. A szolgáltatás kiépítése rendkívül gyors és a rendelkezésre állás szintje is magasabb.

Invitel, Ha több kellAz Invitel speciálisan a kis- és középvállalkozásokra szabott költségcsökkentő szolgáltatásokat is kínál. Lehetőség van például teljes szolgáltató váltásra. Az üzleti partnerek a hang és az internet megoldásokat egyesítő, kombinált szolgáltatáscsomagot is rendelhetnek. Az Invitel hamarosan elindítja azt a mikrohullámú technológiát (Wimax), amely a megbízható vezetékes internet-szolgáltatáshoz az adott városban mobilitást is biztosít. Ügyfélközpontú szemlélet, innovációAz Invitel a kis- és középvállalkozások számára dedikált Üzleti Ügyfélszolgálatot is működtet, ahol nem létezik olyan kérdés – legyen szó akár egy-egy szolgáltatásról, akár IT kérdésről, amelyre rövid utánajárás után a munkatársak ne tudnának felelni. Az újításokat a vállalat a folyamatos ügyfél-elégedettségi felmérések eredményeihez igazítja. Így az Invitel üzleti partnerei maguk is dönthetnek arról, hogy milyen szolgáltatásokkal tehetné még könnyebbé a mindennapjaikat a szolgáltató. Az Invitel kis- és középvállalkozásoknak kínált szolgáltatásai megrendelhetők a 1444-es ingyenesen hívható értékesítési vonalon, valamint a http://www.invitel.hu/ honlapon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés