Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indul a Nokia-iPhone párviadal?

Dotkom

Indul a Nokia-iPhone párviadal?

A tervek szerint jövő januárban kerülhet a magyar piacra a Nokia 5800 XpressMusic telefonkészüléke, melynek áfa nélküli ára várhatóan 279 euró lesz – jelentette be Dankovics Tamás, a Nokia Magyarország üzletfejlesztési igazgatója.

A rendkívül nagy felbontású érintőképernyős készülék – amely ujjal vagy érintőceruzával is működtethető – a várakozások szerint széles rétegnek nyújt majd magas fokú vizuális élményt, fő célközönsége a zenehallgatás iránt nagy érdeklődést mutató ifjúság.

A telefon rendelkezik mindazokkal a tartalmi jellemzőkkel, amelyekkel például az Apple iPhone is. Szakemberek szerint a Nokia ezzel a termékével akar hadat üzenni a iPhone-nak. A közelmúltban a Nokia mellett más gyártók is – Sony Ericsson, Samsung, HTC – megjelentek hasonló funkciókkal rendelkező, érintőképernyős telefonokkal. A Nokia 5800 Xpress Music készülék Media Bar alkalmazásának keretében az említett erős zenetartalom mellett galériák, megosztók, böngészők is elérhetők, míg a Contacts Bar alkalmazás olyan felületet kínál, amelyen a felhasználó a számára legfontosabb partnereivel folytatott összes beszélgetését, üzenet- és e-mail-váltását nyomon követheti. A Nokia szándékai szerint az 5800 XpressMusic mindhárom magyarországi mobiltelefon-társaság kínálatában megjelenik majd – az iPhone jelenleg a T-Mobile-nál érhető el -, emellett kártyafüggetlen változatban is piacra kerül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés