Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális káosz: e-mailek, dokumentumok, üzenetek szanaszét

Dotkom

Digitális káosz: e-mailek, dokumentumok, üzenetek szanaszét

Az informatikai vezetők 85%-a nem tenné fel a havi fizetését arra, hogy egy jogi megkereséséhez gyorsan rendelkezésre tudná állítani a kért információt.

A Symantec megbízásából az Applied Research által lefolytatott szeptemberi felmérés szerint a megkérdezett informatikai vezetők 85 százaléka a mozgásban és a nyugalomban levő üzleti információ védelmét „fontosnak” vagy „rendkívül fontosnak” minősítette. A kutatásban részt vevők fele szerint évente harminc százalékot meghaladóan nő náluk az e-mail és a SharePoint-tartalom, emellett 75 százalékuk jelezte, hogy a strukturálatlan információ mennyiségének csökkentése „fontos” vagy „rendkívül fontos”. Még érdekesebb azonban, hogy csak 15 százalékuk „tenné fel a havi fizetését” arra, hogy egy jogi megkereséséhez gyorsan rendelkezésre tudja állítani a kért információt

A Symantec ezeket az igényeket felmérve bejelentette a szervezeteket a strukturálatlan információk védelmét és kezelését segítő információs kockázatkezelő (IRM) stratégiáját és termékeit. Az európai felhasználók számára rendezett Vision Conference részeként a sárga-fekete vállalat további részleteket tett közzé információs kockázatkezelő stratégiájának magját képező három új termékéről.

Symantec Brightmail Gateway 8.0 – A régebbi Symantec Mail Security, a mai Brightmail Gateway a feladó jó hírnevén alapuló, továbbfejlesztett eljárása révén három fontos funkciót kínál: átfogó bejövő e-mail- és közvetlenüzenet-védelem levélszemét- és vírusvédelemmel, tartalomszűrő és adatvesztést megakadályozó eljárásokat használó kimenő oldali védelem a kényes információk védelmére és a szabályozóknak való megfelelés biztosítására, egyszerű kezelés átfogó jelentéskészítő és finom szabályozási lehetőséggel.
Symantec Data Loss Prevention 9.0 – A Symantec kiterjeszti a végponti események lefedettségét, egyszerűsíti a végpontok adatvesztés elleni védelmének kezelését és fokozza az adat-visszakeresési képességeket a Symantec Data Loss Prevention új változatában. A végpontok, a hálózat és a tárolórendszerek egyesített felületről vezérelt, adatvesztés elleni védelmével a tárolás vagy a használat helyétől függetlenül biztosítja a bizalmas információk visszakeresését, megfigyelését és védelmét.
Symantec Enterprise Vault 8.0 – A Symantec archiváló platformjával az adategyszeresítés és az elektronikus visszakereső funkciók továbbfejlesztése, valamint az ehhez kapcsolódó energia-megtakarítás révén a strukturálatlan információ tárolási költsége több mint 60 százalékkal csökkenthető. Az információ tárolását, kezelését és visszakeresését vállalat-szerte lehetővé tevő Enterprise Vault a strukturálatlan információ fő tárházává válik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés