Connect with us

technokrata

Outpost 2009 – magyarul is

Dotkom

Outpost 2009 – magyarul is

Outpost Firewall Pro, Outpost Security Suite Pro és Outpost Antivirus Pro 2009.

Az Outpost Security Suite 2009-et a korábbi változataihoz hasonlóan az Outpost tűzfalának alapjaira fejlesztették, amely kémprogram- és vírusvédelemmel, a saját rendszer védelmével, web-felügyelettel és spamszűréssel egészül ki. Az Outpost Antivirus 2009 kémprogram- és vírusirtó, amely ezenkívül szintén rendelkezik a saját rendszer megelőző védelmével, vagyis nem engedi, hogy az adatbázisába akár még be sem került kártevők engedély nélkül módosítsák a számítógép működését.

Felhasználói felület és irányítás
A védelmi állapot áttekintő megjelenítése: Az új, vezérlőpulthoz hasonló Saját biztonságom felület áttekinthető módon jeleníti meg az Outpost aktuális védelmi állapotát a frissítésektől a védelmi szintekig.
– Váltás az egyszerű és a bővített nézet között: A program főablakát a felhasználó saját igénye szerint szabhatja testre, az Egyszerű és a Bővített nézet közti váltás segítségével.
– Jobban kezelhető napló: Az Outpost 4.0 jól bevált részletes naplója a kategóriánként szűrhető és rendszerezhető naplóbejegyzésekkel ismét elérhető az új verzióban.
– Új Aktív folyamatok figyelő: Ez a szolgáltatás minden, az adott pillanatban működő folyamatot felsorol. A bejegyzések kibonthatók, hozzáférést biztosítanak a folyamatok legfontosabb jellemzőihez.
– Részletesebb tájékoztatást nyújtó Hálózati tevékenységek napló: Az Outpost 2009 Hálózati tevékenység valós idejű naplójának megjelenítését újratervezték, a hálózati kapcsolatokat aszerint csoportosítva, hogy melyik alkalmazáshoz tartoznak.

A SmartScan a korábbi verziókhoz képest tízszer nagyobb sebességgel működik, az adatáramlás feldolgozása is jóval hatékonyabb. Ezt úgy sikerült elérni, hogy a program a megelőző kártevőkeresések naplóját egyetlen, védett mappában tárolja, eltérően az Outpost 2008-tól.

A termékcsalád mindhárom tagjának biztonsági magját megerősítették, hogy ellenálljon a legújabb támadásoknak és a még nem ismert kártevők által alkalmazott legveszélyesebb adatszivárgás technikáknak is. A jogosulatlan rendszertevékenységekkel szembeni védekezés érdekében az Outpost 2009 a legújabb biztonsági sebezhetőségekkel szemben is fel van vértezve, emellett a billentyűzetfigyelők tevékenységével szemben is védelmet nyújt.

Rendelkezik IP feketelistával – a felhasználók megadhatják, mely internetes oldalakat tekintik nemkívánatosnak, amelyekről és amelyek felé így korlátozhatják az adatforgalmat. A feketelista kialakítható kézzel vagy importálható. Szintén újítás, hogy az Outpost Bayes-rendszerű spamszűrő modulja – amely korábban csak a Microsoft Outlook és Outlook Express levelezőit támogatta – már a The Bat! levelező alkalmazással is integrálható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle