Connect with us

technokrata

NetAcademia-Alef Nula együttműködés

Dotkom

NetAcademia-Alef Nula együttműködés

Stratégiai megállapodást kötött a Cisco-technológiák piacvezető szakértőjeként ismert Alef Nula a.

s. és a NetAcademia Oktatóközpont Kft. A megállapodás értelmében a NetAcademia oktatási palettája Cisco-tréningekkel bővül, amihez az Alef Nula biztosítja a szakmai hátteret.

Ezzel újabb oktatási területtel bővül a NetAcademia immár több mint kétszáz különböző tanfolyamot tartalmazó portfóliója. A napokban megkötött szerződés eredményeként az informatikai oktatócég kínálatában mostantól az Alef Nula Cisco képzései is elérhetők. “Saját területünkön – az informatikai oktatások piacán – nem érezzük a recessziót, sőt évről évre folyamatosan bővülünk. Így van ez a legújabb technológiákhoz kapcsolódó képzések terén is” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.

Az Alef Nula 2004 óta van jelen Magyarországon, fő tevékenységi köre a Cisco-alapú hálózati megoldások bevezetése, valamint a rendszerek üzemeltetéséhez szükséges szakemberek képzése és a kapcsolódó nemzetközi minősítések kiadása. “Fennállásunk első öt évében – a Cisco hivatalos partnereként – gyakorlatilag egyedüliként tartottunk hivatalos Cisco-képzéseket Magyarországon, ami jól mutatja, hogy a sikeres működéshez komoly szakmai háttér szükséges. Az oktatás területén azonban van még növekedési potenciál” – mondta Tihanyi Zoltán, a cseh tulajdonú Alef Nula ügyvezető igazgatója. A két cég az együttműködéstől húszszázalékos forgalomnövekedést vár a Cisco-képzések területén. A résztvevők jellemzően több telephellyel rendelkező, illetve ötvennél több hálózatba kötött munkaállomást üzemeltető közép- és nagyvállala-tok rendszergazdái, illetve kifejezetten a hálózati eszközök üzemeltetéséért felelős informatikai szakemberek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek