Connect with us

technokrata

Mobil trezor a vállalat érzékeny adatainak

Dotkom

Mobil trezor a vállalat érzékeny adatainak

Sok vállalat, közintézmény számára rémálom, ha érzékeny adataik illetéktelenek kezére kerülnek.

A Verbatim Business Secure pendrive-ja csúcstechnológiával védi a tárolt adatokat: a jelszavas védelmet 256 bites hardveres titkosítás egészíti ki. A szerkentyűben alkalmazott titkosítás segítségével az adatok védettek, jelszó nélkül nem olvashatók és nem módosíthatók. A pendrive számos biztonsági funkciót kínál, többek között megkerülhetetlen jelszavas védelmet, kódolt jelszótárolást és olyan védelmi rendszert, amely hat sikertelen jelszómegadási kísérlet után törli az eszköz védett tartalmait.

A megbízható eszköz (Trusted device) minősítés igazolja, hogy a Business Secure pendrive-ok hatékonyan védik az adatokat az illetéktelenektől. A CoSosys cég Endpoint Protector megoldásával (ami külön szerezhető be) és a Business Secure-ral olyan védelmi rendszer alakítható ki, amely a gyártó szerint a legszigorúbb szervezetek előírásainak is megfelel. A rendszer nemcsak erős jelszavas védelmet biztosít, hanem lehetővé teszi, hogy a vállalatok követhessék az adatok útját a mobil eszközön, és csak a jogosultak, azok is kizárólag regisztrált munkaállomásokról érhessék el a Business Secure-on tárolt tartalmakat.

A két gigabájtos pendrive ára 8700, míg a gigantikus 16 gigás változat 58 500 forintért vásárolható meg.

TulajdonságokA becsúsztatható csatlakozó szükségtelenné teszi a védőkupakot 256 bites AES hardveres titkosításV-Secure alkalmazás kötelező felhasználói regisztrációvalJelszótitkosító algoritmus védi az információk biztonságátJelszavas védelem az adattolvajok ellenTámogatja a Windows ReadyBoost-technológiát Windows Vista-kompatibilis Opcionális biztonság a végpontokon; az usb-kapuk központilag zárhatókKétéves korlátozott jótállás a VerbatimtólSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák