Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure Internet Security 2009

Dotkom

F-Secure Internet Security 2009

A telepítés mindössze 90 másodpercet vesz igénybe, rövidült boot idő és gyorsabbá vált a víruskeresés, vírusmentesítés.

Az F-Secure 2009-es, otthoni felhasználóknak szánt termékeiben megtalálható az F-Secure DeepGuard 2.0 technológia, amely valós idejű védelmi hálózatának segítségével azonnal észleli a biztonságos és a kártékony szoftvereket is. A gyanús programok fehér és fekete listás összehasonlítása helyett a valós idejű védelmi hálózat az intelligens központok viselkedés-elemző képességét használja, amely jelentősen növeli a hatékonyságot a legújabb fenyegetésekkel szemben.

Ha új, potenciálisan veszélyes program bukkan fel bárhol a világon, az első vele érintkező, F-Secure által védett számítógép egy digitális ujjlenyomatot vesz a fájlról, és információt kér a nagyrészt automatizált F-Secure biztonsági labortól, hogy a fájl megnyitható-e. A fájl állapotának lekérdezése a szerverről, és a fájl viselkedésének helyi vizsgálata a másodperc töredékét igényli. Azonosított kártevő esetén, az F-Secure 60 másodpercen belül teljes védelmet tud nyújtani a világon az összes DeepGuard 2.0 technológiát használó számítógépnek. Így a valós idejű védelmi hálózatban résztvevő számítógépek információt szolgáltatnak, amelynek biztonsági előnyeit a teljes közösség azonnal használhatja, elkerülve a vírusadatbázis frissítések kiküldéséhez szükséges időt.

A 2009-es termékcsalád az alábbi termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza:
– F-Secure Internet Security 2009
– F-Secure Anti-Virus 2009
– F-Secure Home Server Security 2009
– F-Secure Health Check

Az F-Secure Internet Security 2009 megújult, minőségi védelmet nyújt az internetet és az e-maileket elárasztó fenyegetésekkel szemben. Egyszerű és automatizált telepítése mindössze 90 másodpercet vesz igénybe, emellett rövidült boot idő és gyorsabbá vált a víruskeresés, vírusmentesítés. A továbbfejlesztett szülői felügyelet modul időzáras funkcióval is rendelkezik, a gyermekek internetes tevékenységének átfogó felügyeletéhez.

Az F-Secure Anti-Virus 2009 és az F-Secure Home Server Security 2009 védi felhasználó adatait és személyes információit; egyszerűen és gyorsan telepíthetők, és a számítógép erőforrásait is csak minimálisan használják. Az F-Secure Anti-Virus 2009 szintén tartalmazza a DeepGuard 2.0 technológiát. Az F-Secure Health Check online eszközzel megbizonyosodhatunk, hogy a számítógépünk biztonságos-e. Ez az eszköz ingyen használható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés