Connect with us

Hirdetés

technokrata

A rajongók találgatják, mennyi iPhone készülhetett el

Dotkom

A rajongók találgatják, mennyi iPhone készülhetett el

Messze a tervezett mennyiség felett fogyhat az okos mobil.

Mániákus Apple-rajongók egy google-os weboldalon regisztrálják a rokonaik, ismerőseik és azok ismerősei, valamint az ismerősök által ismert ismeretlenek által vásárolt iPhone okos telefonok IMEI (International Mobile Equipment Identity) kódját. Ennek alapján igyekeznek kiszámolni, hány készüléket gyártott imádott vállalatuk.

Egy augusztus 30-án eladott iPhone 01 1714000 6049xx x (a három utolsó számjegyet biztonsági okokból nem adják meg) kódja alapján arra jutottak, hogy legkevesebb 5,649 millió új generációs (3G-s) készülék hagyta el az Apple gyártószalagjait. Az év első felében elkészült 2,4 millió első generációs telefonnal együtt tehát 8 milliót gyárthatott idén az Apple.

Mivel az almás cég külföldi partnerei hetente 800 ezer körüli mennyiségben értékesítenek az iPhone-ból, várhatóan még szeptember vége előtt eladják a 10 milliomodik készüléket. Ez az Apple-részvények tulajdonosait annyiban érdekelheti, hogy ha igaz, az azt jelenti, hogy a társaság erősen túl fogja teljesíteni éves tervét, ugyanis abban az szerepel, hogy 2008 végéig értékesítenek 10 millió iPhone-t.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés