Connect with us

Biztonságban a lakás

Dotkom

Biztonságban a lakás

Egy lakás vagy üzlethelység videó-távfelügyelete a hagyományos biztonsági rendszerek árának töredékéből is megoldható.

A Logitech bejelentette, hogy a digitális-élettér portfoliójához nemrégiben hozzáadott biztonsági videokamerák Európában is kaphatók lesznek. Mindkét PC alapú megfigyelő-kamerához 15 perc alatt összeállítható „szereld magad” csomag tartozik. A telepített rendszer kérésünkre e-mail értesítőt küld, amikor mozgásérzékelői jeleznek, a kamerák képei pedig egy internetre csatlakoztatott számítógép segítségével távolról is ingyen, élőben nézhetők.

Az első két Logitech videó-megfigyelő kamera kezdőcsomagokban vagy kiegészítő kameraként külön is megvásárolható. A most megjelenő, összesen négy termék: a Logitech Indoor Video Security Master System beltéri rendszer, a Logitech Outdoor Video Security Master System kültéri rendszer, és a kiegészítő kamerák, a Logitech Indoor Add-On Camera beltéri használatra és a Logitech Outdoor Add-On Camera kültéri használatra.

Egyszerű üzembe helyezés és „konnektoros” adatátvitel
A Logitech vezeték nélküli videó-megfigyelő rendszere a HomePlug műszaki megoldást használja, ami a lakásban már meglévő elektromos hálózaton továbbítja a videojeleket. Ennek is köszönhető, hogy a rendszer akár 15 perc alatt üzembe helyezhető, és ehhez nem kell kábeleket elvezetni vagy hálózatot kiépíteni. A lakás biztosításához mindössze három egyszerű lépést kell megtenni: telepíteni a Logitech Command Center szoftvert a számítógépre, bedugni az USB vevőegységet és csatlakoztatni a kamerákat az elektromos hálózatra. A HomePlug eljárással továbbított videokép titkosítva van, így illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

Akár négy kamerát is telepíthetünk, és ez lehet a beltéri vagy a kültéri modellek bármilyen variációja. A kamerák felszerelése után azok képét élőben vagy felvételről is nyomon lehet követni. A látóterükben történő mozgást automatikusan érzékelik, és közvetlenül a számítógép merevlemezére rögzítenek, ahonnan egyszerű visszajátszani vagy archiválni az anyagokat.

Mobiltelefon üzenetek és ingyenes távfelügyelet
A Logitech videó-megfigyelő kameráinak köszönhetően nyugodtabbak lehetünk hátrahagyott otthonunk felől, még utazás közben is. Ha a lakásban mozgás van, a rendszer azonnal e-mail vagy mobiltelefon üzenetben értesít. A kamerák képét egy számítógépről vagy Windows Mobile telefonról akár élőben is megnézhetjük, ha belépünk a jelszóval védett internetes felületre.

Ár és elérhetőség
A Logitech videó-megfigyelő termékei várhatóan augusztusban jelennek meg Európa-szerte. A beltéri Logitech Indoor Video Security Master System és a kültéri Logitech Outdoor Video Security Master System kezdőcsomagok ajánlott fogyasztói ára 1 cent híján 300 euró. A beltéri Logitech Indoor Add-On Camera és a kültéri Logitech Outdoor Add-On Camera kiegészítő kamerák ajánlott fogyasztói ára egy cent híján 250 euró.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom