Connect with us

Magyarok figyelik meg az angol autópályákat

Dotkom

Magyarok figyelik meg az angol autópályákat

Hazai biztonságtechnikai cég Angliában.

Újabb megállapodásokkal bővítette európai partnerhálózatát Angliában az intelligens IP alapú megoldásokat szállító Intellio Kft. A Smart CCTV és a Wavelet Technology portfóliójából ez idáig hiányzott a beépített intelligenciával rendelkező IP kamera.

Már telepítés alatt áll az első Intellio alapú tesztrendszer Anglia egyik forgalmas autópályáján. A Smart CCTV egyre inkább közúti forgalomfigyelésre, illetve autópályák forgalomelemzésére specializálódik. A rendszer a tervek szerint egyidejűleg számlálni fogja a forgalmat, sebességet mér, vizsgálja a kereszt és szembe irányuló forgalmat, valamint megállapítja, hogy az egyes járművek, melyik autókategóriához tartoznak.

A szintén angol Wavelet saját rendszerébe szeretné integrálni az On-Board intelligenciával rendelkező Intellio kamerákat. Ez azt jelenti, hogy egy rendszert több különböző gyártó kameráiból állítanak össze, melyet a Wavelet rendszerszoftvere irányít majd. „Célunk, hogy egy rendszerről tudjuk majd irányítani az Intellio intelligens kameráit és a többi gyártók különböző szolgáltatásokkal rendelkező kameráit.” – mondta Roger Isaacson, a Wavelet ügyvezető igazgatója.

„Az Intellio olyan a kamerákba épített szolgáltatásokat vezetett be a biztonságtechnikai piacra, mint például az forgalomfigyelő és analizáló, kiskereskedelmi, tárgyi, terület és behatolás védelmi megoldások. A kamerák azonnali riasztást küldenek szabotázs, vagy egyéb előre telepített esemény észlelésekor. Az intelligens kamerák akkor is riasztást küldhetnek, ha a kamerákat elforgatják, kitakarják vagy bármilyen módon működésképtelenné teszik, illetve, ha bármely fent felsorolt esemény megtörténik.” – mondta Kópházi János, az Intellio ügyvezető igazgatója.

Az Intellio jelenleg már tizenegy országban képviselteti magát, köztük Németország, Dánia, Olaszországban, Norvégiában, Spanyolországban, Hollandiában és az Egyesül Államokban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom