Connect with us

A következő választások is az Állami Nyomdáé lesznek

Dotkom

A következő választások is az Állami Nyomdáé lesznek

Négy évre szóló keretszerződést írt alá az Állami Nyomda a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalával – tette közzé szerdán a társaság.

A szerződés értelmében az Állami Nyomda maximum nettó 3,5 milliárd forint keretösszegért vállalta az országos népszavazások, európai parlamenti, országgyűlési, helyi önkormányzati, valamint nemzeti és etnikai kisebbségi képviselők választásának előkészítéséhez és lebonyolításához szükséges biztonsági nyomdatermékek elkészítését, valamint a szavazás megrendezéséhez szükséges eszközök (urnák, nyomtatványok, írószerek) szállítását és kiegészítő biztonsági, logisztikai szolgáltatások biztosítását.

A hír kedvező az Állami Nyomda számára, bár az ilyen típusú munkákat eddig is a vállalat végezte, azonban a mostani megállapodással kisebb lett a kockázata annak, hogy mégsem a tőzsdei cég nyeri el a következő megbízásokat. A maximum 3,5 milliárd forintos keretösszeg nem jelent növekedést az eddigi választások költségeihez képest – tudtuk meg a cégnél.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom