Connect with us

technokrata

Telekom Adományvonal a bántalmazott anyákért

Dotkom

Telekom Adományvonal a bántalmazott anyákért

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítványt támogatják mindazok, akik az elkövetkező két hónap során, júliusban és augusztusban a Telekom Adományvonalát hívják a 1788-as számon.

Az alapítvány a befolyt összeget a bántalmazott anyák és gyermekeik befogadására felépített vidéki anyaotthona fejlesztésére kívánja fordítani.

Az anya- és leányotthont 2004 tavaszán angol mintára hozta létre a Baptista Szeretetszolgálat, amely más átmeneti menedékházakkal ellentétben az ország egész területéről fogadja a bántalmazott édesanyákat és gyermekeiket. Az otthon lakóit a társadalomba való beilleszkedésükben pedagógusok, szakgondozók, teológusok egyéni foglalkozások keretében segítik, valamint különböző programokon és terápiákon keresztül önállóságukat és felelősségtudatukat erősítik.

A Telekom Adományvonal (1788) a Magyar Telekom vezetékes és mobilhálózatából érhető el, a hívás és az sms-küldés ára 100 forint. Domino előfizetésről kezdeményezett hívás kivételével az összeg áfamentes. A két hónap alatt beérkező hívások ára teljes egészében a Baptista Szeretetszolgálat Alapítványhoz kerül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom