Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kilencnél több arany kell három nap sikeréhez

Dotkom

Kilencnél több arany kell három nap sikeréhez

Érdemes lesz az olimpia első három napján televíziót és dvd-felvevőt vásárolni a Media Marktban, az áruház ugyanis visszafizeti az akkor megvásárolt ilyen cikkek árát, ha a magyar olimpiai csapat több mint kilenc aranyéremmel tér haza Pekingből.

A Szurkoljon, hogy szurkolhassunk! elnevezésű akció minden típusú készülékre érvényes, minden áruházban, a kifizetések pedig augusztus 27-én kezdődnek – mondta Szánthó Balázs, a Media Markt koncepciómenedzsere. Legutóbb a magyar olimpiai csapat nyolc aranyat szerzett (ha hozzávesszük a két lebukott nehézatlétát, akkor épp kijött volna a tíz), csakúgy, mint nyolc éve Sydney-ben. Volt persze arra is példa, hogy több mint kilenc aranyérem gyűlt össze az ötkarikás játékok három hete alatt, legutóbb Barcelonában, ahol 11 arannyal tértek haza a játékosok. Az újkori olimpiák történetében Magyarország hét alkalommal szerzett legalább tíz érmet, a legtöbbet 1952-ben Helsinkiben, akkor 16 első hely volt magyar versenyzőé. Idén a felmérések szerint a magyarok összesen nyolc aranyat várnak a versenyzőktől.

Nem csak a Media Markt indít kampányt az olimpia három hete alatt. A Coop üzletlánc például speciális kereskedelmi akciót hirdet: azokat a termékeket lehet majd olcsóbban megvásárolni, amelyeket a sportközvetítések nézése mellé kínálnak – vagyis sört és csipszeket bizonyosan.

Az újkori olimpiák történetében Magyarország hét alkalommal szerzett legalább tíz érmet



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés