Connect with us

technokrata

A néző szerkesztheti az olimpiai közvetítést a T-Home tévén

Dotkom

A néző szerkesztheti az olimpiai közvetítést a T-Home tévén

A Magyarországon elsőként bevezetett, több mint 200 településen elérhető, eddig közel 16 ezer előfizető által választott iptv-szolgáltatás keretében a T-Online interaktív lehetőségekkel, webes alkalmazásokkal és alacsonyabb havidíjjal készül a pekingi olimpiára.

A T-Online T-Home TV szolgáltatásának 24 csatornát tartalmazó csomagja adsl mellé, egyéves hűségidővel már 2690 forintért megrendelhető. A T-Home TV a kedvezőbb díjakon túl igazi különlegességgel – interaktív alkalmazással – készül az augusztusi pekingi olimpiára. A tévénézők szavazhatnak, olimpiai kvízzel tehetik próbára tudásukat. Emellett a számukra fontos műsorokról, közvetítésekről sem maradnak le, azokról értesítést kérhetnek a képernyőn megjelenő üzenet formájában, e-mailben vagy sms-ben. Akik mégis elmulasztották megnézni valamelyik olimpiai közvetítést, azok az adást következő nap éjfélig ingyenesen pótolhatják, visszanézhetik azt.

A már több mint kétszáz településen elérhető T-Home TV Videotékájában az előfizetők közel hétszáz műsor – legújabb hollywoodi mozifilmek, rajzfilmek, koncertek és dokumentumfilmek – közül válogathatnak. A kínálatban a három nagy amerikai stúdió – a Warner, a Disney és a Paramount – filmjei is megtalálhatók, amelyek már a televíziós premier előtt kölcsönözhetők. A több mint kétszáz játékfilmet tartalmazó paletta heti rendszerességgel frissül, amelyben a legnépszerűbb, látványos kasszasikerek mellett a díjnyertes művészfilmek is megtalálhatók.

A regisztrált T-Home TV-előfizetők az internet és meghatározott típusú mobiltelefonjuk segítségével távolról is böngészhetnek a szolgáltatás digitális műsorújságjában (EPG), valamint felvételeket állíthatnak be, így nem maradnak le kedvenc műsoraikról.

További újdonságként az [origo] portál híreit és cikkeit várhatóan már a nyár folyamán a T-Home TV képernyőjén keresztül is el lehet olvasni ([origo] on TV), azaz aki a legfrissebb hírekre, az időjárásra vagy a sporthírekre kíváncsi, akár tévézés közben is elérheti azokat.

A T-Home TV bővülő kényelmi szolgáltatásainak köszönhetően immár közel negyven rádióadót lehet hallgatni a tévékészüléken keresztül. A nagyobb országos rádiók mellett helyi csatornák, továbbá számos külföldi rádióállomás is választható. Ráadásul amennyiben az adott rádiócsatorna elérhetővé teszi, az éppen hallható szám címe is megjelenik a képernyőn.

A T-Online T-Home TV szolgáltatásának 24 csatornát tartalmazó csomagja adsl mellé, egyéves hűségidővel már 2690 forintért megrendelhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp