Connect with us

technokrata

Vietnami távközlési cég jön Prága után Magyarországra?

Dotkom

Vietnami távközlési cég jön Prága után Magyarországra?

Csehországban e héten kezdi meg működését a legnagyobb vietnami távközlési társaság, a VNPT – jelentette a CTK cseh hírügynökség.

A VNPT az ottani vietnamiakra szakosodik, akiknek előfizetői kártyát kínálnak vezetékes telefon használatára – közölte a VNPT-vel vegyesvállalatot létesített Natland befektetési társaság szóvivője. Az ügyfélnek nem kell szolgáltatót cserélnie, csupán megveszi a kártyát, beüti a kártya kódját és a megfelelő hívószámot, és így a jelenleginél olcsóbban telefonálhat Vietnamba – mondta Radovan Mihálik, a cég egyik vezetője, aki a megcélzott piac nagyságát 300 ezresre becsülte, bár a cseh statisztikai hivatal szerint az országban csak közel 60 ezer vietnami él. Mihálik szerint a vietnamiak vonzó ügyfelek, mivel nagyon sokat telefonálnak.

Csehország az első európai helyszín, ahol a VNPT megveti a lábát, azonban augusztusban a szlovák, a lengyel, a magyar és a román piacra is be akar lépni, az év végéig pedig Németországot, valamint Franciaországot is célba veszi, sőt a helyi törvényi előírásoktól függően a mobilpiacon is tevékenykedni szeretne. A Vodafone mobilszolgáltató már felfedezte az Európában élő vietnamiakban rejlő potenciált, Csehországból például rendkívül kedvezményesen lehet hívni Vietnamot (egy perc 90 forint).Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő