Connect with us

technokrata

Letölthető a Norton Internet Security és az AntiVirus 2009

Dotkom

Letölthető a Norton Internet Security és az AntiVirus 2009

A Symantec megjelentette a Norton Internet Security 2009 és a Norton Antivirus 2009 nyilvános bétaváltozatát.

A Symantec bejelentette a Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 nyilvános bétaváltozatának megjelenését. Ezek a szoftverek új mérföldkövet jelentenek a sebesség és a teljesítmény terén. A díjnyertes termékek bétaváltozatai már le is letölthetők.

A Norton 2009 termékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók semmilyen teljesítménycsökkenést se érezzenek futtatásuk közben. A kereső moduloktól a kezelőfelületig, a termék jószerével minden részét érinti a több mint 300 hasznos változtatás. A bétaváltozatok egy perc alatt telepíthetők, a védelmi frissítések az iparágban a leggyorsabbak, és a program, futtatásakor fele akkora memóriahasználattal is megelégszik, mint amennyit a leggyorsabb versenytárs lefoglal1.

A számítógép teljesítménycsökkentésének kiküszöbölése elsősorban egy, a szakmában először alkalmazott fontos újítással, a fájlok átvizsgálásának szükségességét mérséklő Norton Insighttal érhető el. A Norton közösség tagjainak millióitól származó adatok felhasználásával a Norton Insight módot ad a Norton védelmi termékeinek arra, hogy a legtöbb számítógépen általában előforduló, statisztikailag megbízhatónak bizonyult fájlokat kihagyják a vizsgálatból.

A Norton 2009 a haladó számítógépezőknek és a játékosoknak az alábbi tulajdonságokat kínálja:

  • Néma üzemmód – önműködően felfüggeszti a figyelmeztetéseket és a frissítéseket, hogy ne szakítsa meg vagy ne lassítsa le a játékokat, a filmnézést vagy a bemutatókat.

  • Egyszerűbb kezelőfelület – könnyebben érhető el a részletes beállítás és figyelemmel kísérhető az észlelés és a teljesítményszint.

A teljesítményt érintő tulajdonságok mellett a Norton 2009 az alábbi, a szakma élvonalát jelentő képességekkel rendelkezik:

  • Norton Protection System – összehangoltan dolgozik a veszélyek megfékezésén, mielőtt azok kifejthetnék hatásukat. Ez a sokrétű védelmi rendszer az összetett webes támadások ellen böngészővédelmet, valós idejű SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) védelmet, behatolás-elhárítást, rootkit, vírus és kémszoftver elleni védelmet tartalmaz.

  • Norton Identity Safe – A személyazonossági adatokat minden eddiginél jobban védi a bankolás, a böngészés és a netes játékok közben – (Csak a Norton Internet Security 2009 tartalmazza)
  • Otthoni hálózat – lehetővé teszi az otthoni hálózatok eszközeinek egyszerű áttekintését és kezelését – (Csak a Norton Internet Security 2009 tartalmazza)
  • AntiBot – megakadályozza a botokat, hogy átvegyék a hatalmat a PC felett

A bétaváltozatok elérhetősége

A Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 bétaváltozatait bárki ingyen letöltheti innen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd