Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a Norton Internet Security és az AntiVirus 2009

Dotkom

Letölthető a Norton Internet Security és az AntiVirus 2009

A Symantec megjelentette a Norton Internet Security 2009 és a Norton Antivirus 2009 nyilvános bétaváltozatát.

A Symantec bejelentette a Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 nyilvános bétaváltozatának megjelenését. Ezek a szoftverek új mérföldkövet jelentenek a sebesség és a teljesítmény terén. A díjnyertes termékek bétaváltozatai már le is letölthetők.

A Norton 2009 termékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók semmilyen teljesítménycsökkenést se érezzenek futtatásuk közben. A kereső moduloktól a kezelőfelületig, a termék jószerével minden részét érinti a több mint 300 hasznos változtatás. A bétaváltozatok egy perc alatt telepíthetők, a védelmi frissítések az iparágban a leggyorsabbak, és a program, futtatásakor fele akkora memóriahasználattal is megelégszik, mint amennyit a leggyorsabb versenytárs lefoglal1.

A számítógép teljesítménycsökkentésének kiküszöbölése elsősorban egy, a szakmában először alkalmazott fontos újítással, a fájlok átvizsgálásának szükségességét mérséklő Norton Insighttal érhető el. A Norton közösség tagjainak millióitól származó adatok felhasználásával a Norton Insight módot ad a Norton védelmi termékeinek arra, hogy a legtöbb számítógépen általában előforduló, statisztikailag megbízhatónak bizonyult fájlokat kihagyják a vizsgálatból.

A Norton 2009 a haladó számítógépezőknek és a játékosoknak az alábbi tulajdonságokat kínálja:

  • Néma üzemmód – önműködően felfüggeszti a figyelmeztetéseket és a frissítéseket, hogy ne szakítsa meg vagy ne lassítsa le a játékokat, a filmnézést vagy a bemutatókat.
  • Egyszerűbb kezelőfelület – könnyebben érhető el a részletes beállítás és figyelemmel kísérhető az észlelés és a teljesítményszint.

A teljesítményt érintő tulajdonságok mellett a Norton 2009 az alábbi, a szakma élvonalát jelentő képességekkel rendelkezik:

  • Norton Protection System – összehangoltan dolgozik a veszélyek megfékezésén, mielőtt azok kifejthetnék hatásukat. Ez a sokrétű védelmi rendszer az összetett webes támadások ellen böngészővédelmet, valós idejű SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) védelmet, behatolás-elhárítást, rootkit, vírus és kémszoftver elleni védelmet tartalmaz.
  • Norton Identity Safe – A személyazonossági adatokat minden eddiginél jobban védi a bankolás, a böngészés és a netes játékok közben – (Csak a Norton Internet Security 2009 tartalmazza)
  • Otthoni hálózat – lehetővé teszi az otthoni hálózatok eszközeinek egyszerű áttekintését és kezelését – (Csak a Norton Internet Security 2009 tartalmazza)
  • AntiBot – megakadályozza a botokat, hogy átvegyék a hatalmat a PC felett

A bétaváltozatok elérhetősége

A Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 bétaváltozatait bárki ingyen letöltheti innen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés