Connect with us

technokrata

Letölthető a Norton Internet Security és az AntiVirus 2009

Dotkom

Letölthető a Norton Internet Security és az AntiVirus 2009

A Symantec megjelentette a Norton Internet Security 2009 és a Norton Antivirus 2009 nyilvános bétaváltozatát.

A Symantec bejelentette a Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 nyilvános bétaváltozatának megjelenését. Ezek a szoftverek új mérföldkövet jelentenek a sebesség és a teljesítmény terén. A díjnyertes termékek bétaváltozatai már le is letölthetők.

A Norton 2009 termékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók semmilyen teljesítménycsökkenést se érezzenek futtatásuk közben. A kereső moduloktól a kezelőfelületig, a termék jószerével minden részét érinti a több mint 300 hasznos változtatás. A bétaváltozatok egy perc alatt telepíthetők, a védelmi frissítések az iparágban a leggyorsabbak, és a program, futtatásakor fele akkora memóriahasználattal is megelégszik, mint amennyit a leggyorsabb versenytárs lefoglal1.

A számítógép teljesítménycsökkentésének kiküszöbölése elsősorban egy, a szakmában először alkalmazott fontos újítással, a fájlok átvizsgálásának szükségességét mérséklő Norton Insighttal érhető el. A Norton közösség tagjainak millióitól származó adatok felhasználásával a Norton Insight módot ad a Norton védelmi termékeinek arra, hogy a legtöbb számítógépen általában előforduló, statisztikailag megbízhatónak bizonyult fájlokat kihagyják a vizsgálatból.

A Norton 2009 a haladó számítógépezőknek és a játékosoknak az alábbi tulajdonságokat kínálja:

  • Néma üzemmód – önműködően felfüggeszti a figyelmeztetéseket és a frissítéseket, hogy ne szakítsa meg vagy ne lassítsa le a játékokat, a filmnézést vagy a bemutatókat.

  • Egyszerűbb kezelőfelület – könnyebben érhető el a részletes beállítás és figyelemmel kísérhető az észlelés és a teljesítményszint.

A teljesítményt érintő tulajdonságok mellett a Norton 2009 az alábbi, a szakma élvonalát jelentő képességekkel rendelkezik:

  • Norton Protection System – összehangoltan dolgozik a veszélyek megfékezésén, mielőtt azok kifejthetnék hatásukat. Ez a sokrétű védelmi rendszer az összetett webes támadások ellen böngészővédelmet, valós idejű SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) védelmet, behatolás-elhárítást, rootkit, vírus és kémszoftver elleni védelmet tartalmaz.

  • Norton Identity Safe – A személyazonossági adatokat minden eddiginél jobban védi a bankolás, a böngészés és a netes játékok közben – (Csak a Norton Internet Security 2009 tartalmazza)
  • Otthoni hálózat – lehetővé teszi az otthoni hálózatok eszközeinek egyszerű áttekintését és kezelését – (Csak a Norton Internet Security 2009 tartalmazza)
  • AntiBot – megakadályozza a botokat, hogy átvegyék a hatalmat a PC felett

A bétaváltozatok elérhetősége

A Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 bétaváltozatait bárki ingyen letöltheti innen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek