Connect with us

technokrata

Újabb gyors víruskereső a magyar piacon

Dotkom

Újabb gyors víruskereső a magyar piacon

Védelem a kártevőkkel, identitáslopással és a veszélyes kódokat tartalmazó weblapokkal szemben is.

Az Agnitum magyarul is megjelentette új kémprogram- és vírusvédelmi megoldását, az Outpost Antivirus Pro-t. A védelmi szoftver nem csak a kártevőkkel, de az identitáslopással és a veszélyes kódokat tartalmazó weblapokkal szemben is védelmet nyújt.

Két, egymástól független, egymást kiegészítő kártevőelemző laboratórium együttműködésének köszönhetően átfogó és naprakész védelem áll az Outpost Antivirus Pro rendelkezésére. A vírusok, trójaiak és más fertőző kártevők kutatását egy Virus Bulletin 100%-os minősítést többszörösen elért fejlesztő szolgáltatja, míg a kém- és reklámprogramokkal az Agnitum kutatócsoportja foglalkozik.

A program nagy sebességű kártevő-ellenőrző funkciója jelentős időmegtakarítást tesz lehetővé. Az úgynevezett Smart Scan technológiának hála a keresőmotorok csak az előző keresés óta megváltozott fájlokat ellenőrzik a rendszerben, így a második kereséstől kezdve az ellenőrzés sebessége drasztikusan megnövekszik. A májusi PC World teszten a kártevőkeresés 25-ször volt gyorsabb a Smart Scan technológia használatával, mint anélkül.

Az Outpost Antivirus Pro további szolgáltatásaihoz nincs szükség a kártevő-adatbázis rendszeres frissítésére:

Az Outpost Bizalmas adatok védelme összetevője segítségével a bankkártya információk, bejelentkezési jelszavak és más kritikus adatok egy különleges „széfbe” helyezhetők, amely megakadályozza, hogy véletlenül vagy szándékosan a nem megfelelő helyre kerüljenek. Így a személyes adatokat nem lehet ellopni. Megadható azoknak a weboldalaknak a listája, amelyek hozzáférhetnek ezekhez az adatokhoz.

A fejlett Rendszervédelem modul megvéd az új és még le nem írt kártevőkkel szemben is. Mivel elővigyázatossági okból blokkolja az esetleges támadásokra utaló, gyanús programműveleteket, az Outpost még az adatbázis-frissítések beérkezése előtt megállítja a kártevőt, így az nem okozhat kárt. A program tehát megelőző védelmet nyújt a nulladik napi vírusokkal (zero-day threats) és más, még nem ismert fenyegetésekkel szemben

A rendszeresen frissített weblap feketelista automatikusan megvéd szörfözés közben. Nem engedi az olyan internetes oldalak megjelenítését a számítógépen, ahonnan kártevők töltődhetnek le a gépre vagy ahol nemkívánatos tartalmak megjelenésére lehet számítani. Ezenkívül letiltja az ismert adathalász oldalak megnyitását is.

A biztonsági szoftverek leállításának módszerével nagyon sok vírus próbálkozik, amikor megkíséreli megfertőzni a számítógépet. A kategória legjobb önvédelmével rendelkező Outpost Antivirus Pro-t a célzott támadások nem tudják kikapcsolni.

Az Outpost Antivirus Pro a Windows 2000/XP/Vista és a Windows Server 2003/2008 operációs rendszereket támogatja 32 és 64 bites változatban egyaránt. Legalább 450 MHz-es Intel Pentium vagy azzal kompatibilis processzort, 256 MB memóriát (512 MB ajánlott) és mintegy 100 MB szabad lemezterületet igényel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp