Connect with us

technokrata

Iparági minősítés a SonicWALL NSA-nak

Dotkom

Iparági minősítés a SonicWALL NSA-nak

Az EAL4+ egyike a legmagasabb szintű, általánosan elfogadott minősítéseknek.

A SonicWALL SonicOS v5.0.1-gyel egyesített Network Security Appliance (NSA) termékcsaládja Common Criteria Evaluation Assurance Level 4 minősítést kapott. Az elismerés értékét tovább növeli a flaw remediation minősítés (EAL4+), melyet a kanadai Canadian Communications Security Establishment (CSEC) ítélt oda. A hálózati megoldások piacán az EAL4+ egyike a legmagasabb szintű, általánosan elfogadott minősítéseknek, amely most már a SonicWALL NSA E7500, E6500, 5000, 4500 és 3500 termékeit is jelöli.

A Common Criteria (Közös Szempontrendszer) egy sor nemzetközileg elfogadott irányelvet (ISO 15408) takar, amely közös keretrendszert biztosít az információ technológiai biztonsági termékek szolgáltatásainak és teljesítményének kiértékeléséhez. A szabvány különböző, előre meghatározott, egyformán szigorú értékelési szintből áll. A Common Criteria lehetővé teszi a forgalmazók számára, hogy termékeiket különböző szintű teszteknek vessék alá, melyeket független tesztlaborok végeznek el. A Common Criteria minősítéseit 25 országban ismerik el a közösen elfogadott CCRA (Common Criteria Recognition Agreement) egyezmény által, melyet többek között az Egyesült Államok kormánya is aláírt. A biztonsági megoldások esetében a Common Criteria minősítés megléte a CCRA tagországok kormányzati beszerzéseinek többségénél előírásnak számít.

A SonicWALL Network Security Appliance (NSA) sorozata fájl- és tartalomalapú fenyegetettség elleni védelmet biztosít gigabites sebességgel. A hatékony és valósidejű újbóli összeállítás nélküli mélyreható csomagvizsgálati tűzfallal, különböző szintű védelmi technológiákkal és egy sor biztonsági szolgáltatással, például antivírus, antispyware, betörésvédelmi és tartalomszűrési megoldással az NSA sorozat a legnagyobb elvárásoknak is megfelel. Az NSA termékcsalád párhuzamos tervezése és többszintű szerkezete nagysebességű fenyegetettség elleni védelmet és skálázhatóságot garantál, ezzel biztosítva a nagyvállalatok, valamint a kis-és középvállalatok számára kiterjedt és magas szintű hálózati és konfigurációs eszközöket, könnyű integrálást és telepítést, ezeken keresztül pedig alacsonyabb szintű összetettséget és kivételes eredményességet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák