Connect with us

technokrata

Ősszel érkezhet hozzánk az iPhone

Dotkom

Ősszel érkezhet hozzánk az iPhone

Egyelőre továbbra sem lehet tudni, hogy pontosan mikor, de valószínűleg már ősszel Magyarországra is megérkezik a várva várt iPhone.

A T-Mobile International és az Apple bejelentette, hogy július 11-étől Ausztriában, Németországban és Hollandiában lesz kapható az iPhone, míg Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül. Szakértők szerint az iPhone magyarországi megjelenése érdemi változást hozhat a piacon. A csodakészülék telefon, zenelejátszó és nem utolsósorban gyors internetböngésző is egyben. További előnye a könnyű kezelhetőség és az érintőképernyő. Az iPhone-nak viszont mind ez idáig volt egy szépséghibája: nem volt alkalmas a 3G technológiára. Korábban tehát valóban értelmetlen lett volna a magyarországi bevezetése, mára azonban a fejlesztők kiköszörülték ezt a csorbát. A jövőben ráadásul GPS-szel is ellátják az okos telefont. Az új tulajdonságoknak megfelelően növelték az akkumulátor kapacitását, és az ígéretek szerint jelentősen bővülni fog a szoftverválaszték. A gyorsabb internetkapcsolattal felszerelt modell hátlapja fém helyett fekete vagy fehér színű műanyag.

Nálunk a T-Mobile-üzletekben lehet majd megvásárolni s készülékeket. A pontos ár és az egyéb feltételek még nem ismertek, de néhány hazai fórumon a korábbi változat alapján 50 és 80 ezer forintos összeggel számolnak. Más forrásból úgy értesültünk: a kisebb tudású telefon ára adó és vámok nélkül 200 dollár körüli lesz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle