Connect with us

technokrata

EMC: új adattitkosítási funkciók

Dotkom

EMC: új adattitkosítási funkciók

RSA titkosítási és kulcskezelési technológiájával integrált útvonalfelügyeleti szoftver.

Az EMC tárolóeszközökhöz készült egyedi és új adattitkosítási funkciókkal bővíti választékát, amelyek védelmet jelentenek a jogosulatlan hozzáféréssel, illetve a lemezmeghajtó, vagy a tömb illetéktelen eltávolításával szemben egy biztonságos környezetből. Az új EMC PowerPath Encryption with RSA elnevezésű termék a vállalat PowerPath útvonalfelügyeleti szoftverét integrálja az RSA (az EMC biztonsági részlege) titkosítási és kulcskezelési technológiájával. Mostantól az EMC Symmetrix és EMC CLARiiON tárolórendszereket telepítő ügyfelek egy konzisztens biztonsági stratégia és telepítés előnyeit élvezhetik az adatközpontban és az informatikai rendszer egyéb területein a titkosítási kulcsok központi felügyeletével és automatizálásával együtt.

A több mint 600 ezer telepített licenccel rendelkező EMC PowerPath szoftverre építkezve az EMC PowerPath Encryption with RSA titkosítja és visszafejti a gazdagépen található adatokat a tömbre (vagy tömbről) továbbításuk közben. A megoldás védelmet nyújt a védett információk jogosulatlan elérése vagy a nem védett adatok figyelmetlenségből fakadó elvesztése ellen, a rosszindulatú támadások vagy a Fibre Channel hosztok meghamisítása esetében. Az új titkosítási megoldás az RSA Key Manager for the Datacenter megoldását használja. Ez egy kényelmesen alkalmazható, központilag felügyelt kulcskezelő rendszer, amellyel a titkosítási kulcsok az adatbázisok, a fájlszerverek és a tárolók szintjén felügyelhetők. Úgy készült, hogy egyszerűsítse a titkosítás bevezetését és folyamatos használatát az egész cégnél, valamint biztosítsa az információk megfelelő titkosítását és szükség szerinti teljes elérhetőségét az információs életciklus bármelyik pontján.

Előnyök
Könnyebb telepítés – A PowerPath Encryption with RSA kényelmesen hozzáadható a környezetekhez és észrevehetetlen a hosztok, alkalmazások, replikációs és mentési infrastruktúrák számára.
Beépített magasfokú rendelkezésre állást biztosító szolgáltatások – A PowerPath Encryption with RSA redundáns párokként konfigurált kulcskezelő eszközt biztosít, amelynél nincsen egyetlen meghibásodási pont sem, szemben a többi megoldással, amelyeknél több eszközre van szükség a kiemelkedő rendelkezésre állás biztosításához.
Jobb méretezhetőség és központosított felügyelet – A PowerPath Encryption with RSA titkosítást biztosít a hosztokon és központosítja a kulcskezelést az RSA Key Manager for the Datacenter alkalmazással, amely több tízezer hosztgépet képes kezelni, szemben más megoldásokkal, ahol kiegészítő eszközökre van szükség a növekedési igények kielégítéséhez és amelyek nem felügyelhetők központilag.
Nagyobb rugalmasság – A PowerPath Encryption with RSA lehetőséget ad a titkosítani kívánt LUN-ok vagy kötetek kiválasztására.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle