Connect with us

technokrata

Spamszűrés, telepített szoftver nélkül

Dotkom

Spamszűrés, telepített szoftver nélkül

Nem kell semmit karbantartani, frissíteni, és nincs, ami elromoljon.

Alapjaiban újult meg a Message Partners termék- és szolgáltatáskínálata: a megoldások ezen túl POP3 és SMTP spamszűrő szolgáltatásként, illetve vállalati szűrőrendszerként lesznek elérhetők. A mai napon bejelentett Mail Security MX kihelyezett spamszűrő a teljes levelezőrendszer távoli védelmére alkalmas. Az akár havi díjjal is előfizethető Mail Security MX szolgáltatás előnye, hogy sem hardvert, sem szoftvert nem kell telepíteni a működéséhez – így nem kell semmit karbantartani, frissíteni, és nincs, ami elromoljon a cég hálózatán belül. A szűrést a Message Partners távoli szerverei végzik, amelyek fogadják a domain összes postafiókjára érkező levelet, SMTP tűzfallal védve a cég szervereit a botnetek támadásaitól. A Mail Security MX kiváltja az összes levelezőszerverre telepített spamszűrőt és antivírust, sőt, azok kikapcsolása is javasolt.

Egységesült az eddig két típusban kapható asztali spamszűrő is: megszűnik az alapvető Lite és a prémium Ultimate szoftververzió. Az új szűrőszolgáltatás a Mail Security Desktop nevet kapta, amely megfelel a korábbi Ultimate verzió által nyújtott védelemnek – egy számítógépre feltelepítve az összes POP3 postafiók védelmét ellátja, és egyúttal kivált minden más beépített, vagy különállóan telepített spamszűrő programot. A szoftvert nem szükséges tanítani, mivel a fejlesztők maguk optimalizálják a legfrissebb Magyarországon tapasztalható spamszokásokra.

Az új Mail Security spamszűrő szolgáltatások pontosságukat továbbra is olyan szűrőmotoroknak köszönhetik, mint a világ legnagyobb spamszűrő hálózatát működtető Cloudmark, a proaktív vírusvédelméről híres ESET NOD32, a számtalan gyártó által választott Commtouch RPD spamszűrő vagy a világon több mint 1 millió kiszolgálón futó nyílt forráskódú ClamAV antivírus motor. A Mail Security kiszolgálók ezeket a szűrőmotorokat párhuzamosan, óriási áteresztő képességgel futtatják. Alapját az MPP Core vállalati levélszűrő rendszer biztosítja – spamszűrők, antivírusok és csatolmányszűrő mellett tartalomalapú levélirányításra is képes, egyúttal SMTP tűzfalaként távol tartja a botneteket és segít a kiszolgáló erőforrásaival gazdálkodni, valamint a levelek többszintű archiválását is lehetővé teszi. A felhasználók számára webes karanténkezelőt is biztosít, hogy bármikor visszanézhessük a kiszűrt spameket – meggyőződve arról, hogy egyetlen jó levél sem került közéjük. Az MPP Core spamszűrő a levelezőszerverbe beépülve vagy különálló előszűrőként, SMTP átjáróként is egyaránt működhet.

Az alapvetően Linux környezetben alkalmazott MPP Core nem csupán PC-n fut, hanem Macintosh szervereken is elérhető. Az MPP Core Intel processzorral szerelt Mac-en, Tiger vagy Leopard operációs rendszer alatt fut.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom