Connect with us

Hirdetés

technokrata

Melyik a legmegbízhatóbb hazai mobil szolgáltató?

Dotkom

Melyik a legmegbízhatóbb hazai mobil szolgáltató?

A T-Mobile idén is a legmegbízhatóbb márka a maga kategóriájában.

A Readers´ Digest magyar olvasói az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is a T-Mobile-t teszik a megbízható mobil szolgáltatók közötti rangsor első helyére, derült ki a világszerte népszerű folyóirat ˝Európai Megbízható Márkák˝ felmérésének ma közzétett eredményéből.

A Reader´s Digest ˝Európai Megbízható Márkák˝ felmérése a legnagyobb és legátfogóbb fogyasztói tanulmányok egyike Európában, melyet 2001-ben végeztek el először. Az idén a vizsgálat 16 európai országra terjedt ki. A kutatás elsődleges célja, hogy felmérje: milyen márkák élvezik leginkább a bizalmat a Reader´s Digest magazin olvasóinak körében Európában. A megkérdezetteket a magazin 18 évnél idősebb előfizetői közül választják ki, az olvasók a márkákat egytől-ötig terjedő skálán négy kritérium (minőség, ár, termékimázs és fogyasztói igények kielégítése) alapján értékelik.

A felmérés szerint Magyarországon a mobil szolgáltatók közül a T-Mobile-ban bíznak a leginkább a fogyasztók. Eddig egyébként minden évben a T-Mobile (korábban Westel) volt kategóriájának győztese.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés