Connect with us

technokrata

Infravörös IP kamerával a betörők ellen

Dotkom

Infravörös IP kamerával a betörők ellen

Biztonságban akarjuk tudni otthonunkat – éjjel is? Használjunk mozgásérzékelő IP kamerát!

Az IP alapú kamerarendszerek rugalmasabbak és költséghatékonyabbak, mint a hagyományos videomegfigyelő rendszerek, emiatt ideálisak otthoni használatra. A kép- és hanganyag archiválható PC-re vagy NAS készülékre, amely be van kötve az otthoni hálózatba, külön szoftver használata sem szükséges. A felhasználók figyelemmel követhetik az IP kamera képét az interneten keresztül és irányíthatják is a kamerát.

Az SMC Networks piacra dobta EZ Connect Vision Wireless Day/Night IP kameráját (SMCWIPCFN-G), amellyel biztonsági megfigyelőrendszert kínál a felhasználók otthonaiba. A CMOS alapú IP kamera MPEG-4 formátumban készít felvételeket (maximum másodpercenként 30 képkoca sebességben, VGA felbontásban) és ADCPM tömörítést használ.

Az SMC kamerája multifunkcionális megfigyelési lehetőségeket kínál, és vezetékes vagy IEEE 802.11g vezetéknélküli kapcsolattal csatlakoztatható bármely PC-hez, valamint integrálható a már meglévő otthoni hálózatba. Vezetéknélküli hálózatban minden adat titkosítható WEP/WPA rendszerben. Mivel a legtöbb birtokháborítás éjszaka történik, ezért a SMCWIPCFN-G infravörös (IR) LED szenzorokat használ, hogy lehetővé tegye az képfelvételt rossz fényviszonyok között is. A hangokat a kamera beépített mikrofonja rögzíti. A riasztás beállítható úgy is, hogy mozgásra aktiválódjon és minden riasztásról e-mail érkezzen. A kamerához tartozik egy minden funkciót ellátó Windows alapú szoftver is, amellyel figyelhető és irányítható akár 32 csatorna is; illetve egy falra szerelést segítő tartó is.

Az SMCWIPCFN-G 199 eurós ajánlott fogyasztói áron kapható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom