Connect with us

technokrata

Rejtett fertőzések felderítése, ingyenes eszközzel

Dotkom

Rejtett fertőzések felderítése, ingyenes eszközzel

A NOD32 gyártója új, ingyenes eszközt adott ki.

Az ESET SysInspector elsősorban azon rendszergazdák részére készült, akiknek feladatkörébe tartozik a munkaállomásokon és szervereken keletkező biztonsági problémák megoldása. A szoftver segítségével a szakemberek megvizsgálhatják az egyes gépeken aktív folyamatokat, a regisztrációs adatbázisok tartalmát, illetve többek közt kilistázhatják az automatikusan elinduló, valamint a hálózati kommunikációt folytató programokat.

Az integrált Anti-Stealth technológiának köszönhetően az ESET SysInspector emellett felismeri a rejtett károkozókat – például rootkiteket – is. A program menüjéből elérhető az ESET ingyenes online vírusirtója, aminek segítségével a felfedezett fertőzések hatástalaníthatóak.

A SysInspector a hozzáértő felhasználók kezébe való rendszerdiagnosztikai eszköz, mely nem helyettesíti a vírusirtót. A program által generált logfájlok személyes adatokat nem tartalmaznak, kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a kárelhárítást végző szakemberek minél egyszerűbben felderíthessék a fertőzések okát.

A SysInspector Windows 2000, XP, Vista, valamint Windows Server 2003 és Windows Server 2008 operációs rendszereken fut. 35 MB memóriát és 3 MB lemezterületet igényel, és a grafikus menü mellett parancssorból is vezérelhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

önmagát fertőtlenítő kilincs
Mate 20 X

SmartPhone

Megérkezett a Huawei első 5G-s okostelefonja

2019. október 19. szombat
wifi 6

Kütyük

Megérkezett a Wifi 6, amely kisimítja ráncainkat

2019. október 17. csütörtök
nokia android frissítés hmd global

SmartPhone

Megkezdődött a Nokia okostelefonok android frissítése

2019. október 16. szerda

Dotkom