Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mennyi energiába és pénzbe kerül egy hétvégére bekapcsolva felejtett elektromos berendezés?

Dotkom

Mennyi energiába és pénzbe kerül egy hétvégére bekapcsolva felejtett elektromos berendezés?

Az év legnagyobb biztonságtechnikai kiállításának újdonságai…

A Paxton Access, piacra dobott egy innovatív Proximity olvasót, ami segít a létesítmény menedzsereknek villamos energia költséget csökkenteni az energián keresztül. A találóan elnevezett Energy Saving olvasó garantálja, hogy a világítás, légkondicionáló és más elektromos berendezések lekapcsolódnak, ha az adott szoba vagy terem kiürül.

Az olvasó előlapját úgy alakították ki, hogy a felhasználó a proximity kártyáját belehelyezhesse. ekkor az olvasó aktivál egy relét, ami engedélyezi a csatlakoztatott berendezések bekapcsolását. Amikor a kártyát kiveszik, a relé lekapcsolja az elektromos berendezéseket.

A növekvő energia árak miatt minden cég keresi a megoldást, hogy hogyan lehetne a számláit csökkenteni. Nagyon könnyű felkapcsolva felejteni a világítást vagy a légkondicionálót egy forgalmas munkahelyen. „Az Energy Saving olvasó biztosítja, hogy a dolgozók ne felejthessék bekapcsolva a különböző elektromos berendezéseket” – mondta Kovács Zoltán az Aspectis termékmenedzsere. „Az energia megtakarítás garantált, hiszen a dolgozóknak szükségük van a kártyára, hogy nyithassák az ajtókat a beléptetőrendszerrel védett területeken. Amint kiveszi a kártyát, hogy kimehessen az ajtón, a világítás és a légkondicionáló automatikusan lekapcsol.”

Cégek, akik már használnak Paxton Net2 vagy Switch beléptetőrendszert, egyszerűen és gyorsan telepíthetik az olvasót minden irodába, tárgyalóterembe, konferenciatermekbe és minden olyan helyre, ahol a különböző nagyfogyasztású berendezések hozzájárulnak a magas energiaszámlákhoz. A rendszer nemcsak fokozza a biztonságot, hanem kiváló lehetőséget is ad az energiafogyasztás kontrolálására.

Az Energy Saving olvasót használhatjuk olyan helyeken is, ahol szigorú egészség- és munkavédelmi szabályokat kell betartatni vagy felszerelhetjük veszélyes munkagépekre, ezzel biztosíthatjuk, hogy csak az arra jogosult, képzett személy használhassa a proximity kártyája behelyezésével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés