Connect with us

Mennyi energiába és pénzbe kerül egy hétvégére bekapcsolva felejtett elektromos berendezés?

Dotkom

Mennyi energiába és pénzbe kerül egy hétvégére bekapcsolva felejtett elektromos berendezés?

Az év legnagyobb biztonságtechnikai kiállításának újdonságai…

A Paxton Access, piacra dobott egy innovatív Proximity olvasót, ami segít a létesítmény menedzsereknek villamos energia költséget csökkenteni az energián keresztül. A találóan elnevezett Energy Saving olvasó garantálja, hogy a világítás, légkondicionáló és más elektromos berendezések lekapcsolódnak, ha az adott szoba vagy terem kiürül.

Az olvasó előlapját úgy alakították ki, hogy a felhasználó a proximity kártyáját belehelyezhesse. ekkor az olvasó aktivál egy relét, ami engedélyezi a csatlakoztatott berendezések bekapcsolását. Amikor a kártyát kiveszik, a relé lekapcsolja az elektromos berendezéseket.

A növekvő energia árak miatt minden cég keresi a megoldást, hogy hogyan lehetne a számláit csökkenteni. Nagyon könnyű felkapcsolva felejteni a világítást vagy a légkondicionálót egy forgalmas munkahelyen. „Az Energy Saving olvasó biztosítja, hogy a dolgozók ne felejthessék bekapcsolva a különböző elektromos berendezéseket” – mondta Kovács Zoltán az Aspectis termékmenedzsere. „Az energia megtakarítás garantált, hiszen a dolgozóknak szükségük van a kártyára, hogy nyithassák az ajtókat a beléptetőrendszerrel védett területeken. Amint kiveszi a kártyát, hogy kimehessen az ajtón, a világítás és a légkondicionáló automatikusan lekapcsol.”

Cégek, akik már használnak Paxton Net2 vagy Switch beléptetőrendszert, egyszerűen és gyorsan telepíthetik az olvasót minden irodába, tárgyalóterembe, konferenciatermekbe és minden olyan helyre, ahol a különböző nagyfogyasztású berendezések hozzájárulnak a magas energiaszámlákhoz. A rendszer nemcsak fokozza a biztonságot, hanem kiváló lehetőséget is ad az energiafogyasztás kontrolálására.

Az Energy Saving olvasót használhatjuk olyan helyeken is, ahol szigorú egészség- és munkavédelmi szabályokat kell betartatni vagy felszerelhetjük veszélyes munkagépekre, ezzel biztosíthatjuk, hogy csak az arra jogosult, képzett személy használhassa a proximity kártyája behelyezésével.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom