Connect with us

technokrata

Elindult a Taxitelly

Dotkom

Elindult a Taxitelly

Magyarországon teljesen új hirdetési lehetőséggel jelentkezik a Taxitelly.

A budapesti taxik jobb első ülésének fejtámlájában elhelyezett lcd-kijelzőn keresztül meghatározott adattartalmú hirdetési megjelenést biztosít a vállalat hirdetői részére. A kijelzőn keresztül a taxi utasai a különböző menükben és almenükben interaktív módon böngészhetnek: többek között hírek, időjárás, programok, látnivalók is olvashatók lesznek a felületen. Az új reklámfelület nemcsak magyar, hanem angol, majd a későbbiekben német nyelven is olvasható lesz. A vállalat a taxiban kihelyezett mini számítógépekre szélessávú mobilinternet (HDSPA)-hálózaton keresztül tölti fel és frissíti a megjelenítésre szánt anyagokat vagy akár az egész felületet. A szolgáltatás a Vodafone intenzív ütemben bővülő HSDPA-hálózatának és mobileszközeinek segítségével teszi lehetővé, hogy a központi szerverről az információk biztosan eljussanak a taxi utasaihoz.

A hirdetések mellett a legfrissebb hírek, programok, látnivalók és hasznos információk is olvashatók lesznek. Az MTI hírei kétóránként frissülnek, a kulturális és egyéb programokat szintén folyamatosan frissítik, így az utasok valóban naprakész információkat szerezhetnek utazás közben. A májusban induló új szolgáltatás sikerességét, a hardverelemek alkalmasságát és a program használhatóságát június 5-éig negyven City taxiban teszteli a társaság. A sikeres tesztidőszak után május közepétől megkezdődik a szolgáltatás kiterjesztése, az év végéig várhatóan közel 1000, 2009 végéig pedig 2500 autóba szerelik be az új, érintőképernyős hirdetési felületeket.

A Vodafone és a Taxitelly együttműködése jól szemlélteti, hogy a Vodafone mobil-szélessávú internetszolgáltatása immár nemcsak a hagyományos böngészési és letöltési funkciókat fedi le, hanem ipari alkalmazások által generált adatátviteli igények kielégítésére is kiválóan alkalmas.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom