Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kortárs festők a mobilitás világáról

Dotkom

Kortárs festők a mobilitás világáról

A minőségi kultúra támogatójaként a T-Mobile a K.

Petrys Házzal közösen újabb különleges képzőművészeti kezdeményezést indított el. A TérErő című projekt keretében 12 kortárs művész a kommunikáció szabadságáról alkotott véleményét, gondolatait alkotónként 12 festményen, összesen tehát 144 műalkotáson keresztül tárja a nagyközönség elé.

Az alkotásokat a június 2-án a Műcsarnokban nyíló, egyhetesre tervezett “TérErő, kortárs alkotók gondolatai és művei a jövőről” című kiállítás keretében tekinthetik meg az érdeklődők. Itt találkozhatnak majd Bernát András, Bukta Imre, Chilf Mária, Csurka Eszter, dr. Máriás, Duliskovich Bazil, fe Lugossy László, Nádler István, Roskó Gábor, Soós Tamás, Swierkiewicz Róbert és Szücs Attila festményeivel.

A T-Mobile támogatását élvező TérErő projekt olyan gondolatébresztő alkotássorozat, amelynek részeként a művészek motivációikról, felvetéseikről, gondolatvilágukról a műalkotásokon túl interjúk, portréfilmek formájában is számot adnak. A Pálos György rendező és Erdélyi Zsolt “Superman” közreműködésével készülő beszélgetések írott változatát és a festményeket, valamint Spiró György előszavát, illetve Petrányi Zsolt esszéit felvonultató album révén a kommunikáció és a művészet témakörét felölelő, képekben és szavakban egyaránt kifejeződő alkotói gyűjteményt is kézbe vehetnek majd az olvasók.”A T-Mobile elhivatott támogatója a magas színvonalat képviselő művészeteknek, ezért is öröm számunkra egy újabb kortárs képzőművészeti projekt mellé állni. Fontosnak tartjuk a hazai tehetséges művészek felkarolását, a bemutatkozási lehetőség megteremtését. Szeretnénk hozzájárulni a mai kor digitális kultúrájának, az információs korszakra visszavezethető új értékek dokumentálásához, és ahhoz is, hogy azokat személyesen vagy egy kötet formájában a lehető legtöbben megismerhessék” – mondta Winkler János, a T-Mobile vezetője.

Az alkotásokat a június 2-án a Műcsarnokban nyíló, egyhetesre tervezett „TérErő, kortárs alkotók gondolatai és művei a jövőről” című kiállítás keretében tekinthetik meg az érdeklődők.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés