Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes vírusvédelem – AVG Anti-Virus 8.0

Dotkom

Ingyenes vírusvédelem – AVG Anti-Virus 8.0

Letölthető az AVG Anti-Virus 8.0 ingyenes változata.

Az AVG Anti-Virus 8.0 ingyenes változata (letöltés) minden eddiginél több szolgáltatást és újdonságot tartalmaz, magába foglalja a kémprogramok elleni valódi megelőző védelmet, egy új és kombinált anti-virus és anti-spyware motor segítségével. Tartalmazza a Biztonságos Keresés összetevőt, valamint az AVG Biztonsági eszköztárat is.

Nem tartalmazza viszont a LinkScanner modul proaktív safe-surf technológiáját (vezérelt letöltések elleni védelem), amely az AVG kereskedelmi termékeiben megtalálható. Továbbá nem tartalmazza a számítógépes kalózok, billentyű naplózók, levélszemét elleni védelem, adathalászok, és a veszélyes fájl letöltések elleni védelmet sem. Az ingyenes változat nem tartalmaz terméktámogatást, amit a kereskedelmi forgalomban lévő termékekhez biztosít az AVG. Ez a kiadás csak angol és japán nyelven érhető el.

Az AVG Technologies 2008 februárjában adta ki a 8.0-ás verzió kereskedelmi termékeit. Az otthoni felhasználók számára az AVG teljes Internet Security, az AVG Anti-Virus vagy az AVG Anti-Virus plusz Tűzfal termékeket, a nagy gépszámmal rendelkező üzleti felhasználók számára pedig az Anti-Virus és Internet Security hálózati változatokat, illetve a fájl- vagy e-mailszerverek védelmére kifejlesztett vírusvédelmi termékeket.

Az letöltésAVG 8.0 ingyenes változata legfeljebb egy darab otthoni, üzleti célra átmenetileg sem használt számítógépek védelmére készült. Használatához Windows 2000, XP illetve Vista operációs rendszerek valamelyike szükséges. A vállalat egy weboldalt és egy fórumot üzemeltet, amelyen a felhasználok tapasztalataira alapozott terméktámogatás nyújt segítséget.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés