Connect with us

Ekey: ajtókba integrált ujjlenyomat-olvasó

Dotkom

Ekey: ajtókba integrált ujjlenyomat-olvasó

A nehéz és kényelmetlen kulcscsomókat, amik elveszthetők, ellophatók, mostantól örökre elfelejthetjük!

Elegáns, kényelmes és biztonságos: az Ekey Biometric Systems bemutatta az innovatív ujjlenyomat-olvasót, mely esztétikusan és diszkréten integrálható alumínium, fa vagy műanyag ajtókba. Ez a jövő ajtónyitási technológiája, mely leváltja a kényelmetlen kulcscsomókat.

Az Ekey Biometric Systems, a biometrikus azonosításon alapuló beléptetés specialistája már a 2007-es IFSEC-en kiállítota a forradalmian új termékét az ekey TOCA integra-t, ami most már a nagyközönség számára is kapható.

„Ez a legmodernebb termék a biometrikus technológiában, amely teljesen integrálva van az ajtólapba vagy tokba. A belépés a házakba, irodákba sokkal egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá válik – és szinte észrevehetetlenné”- mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az ekey magyarországi disztribútora.

Az ekey TOCA integra beléptető rendszer egy ujjlenyomat-olvasóból és egy vezérlőegységből áll, melyek egy rejtett vezetéken keresztül kapcsolódnak egymáshoz. A ujjlenyomat-olvasó közvetlenül be van építve az ajtóba, tokba, vagy a kaputelefonba. Az olvasó tápellátását a vezérlőegység látja el, ami egyben a reléket is tartalmazza az ajtónyitáshoz. Működése nagyon egyszerű. Először minden felhasználónak regisztrálni kell az ujjlenyomatát. Ehhez egyszerűen le kell húzni a regisztrálni kívánt ujjat a szkenneren, ami beolvassa az adott ujjlenyomatra jellemző egyedi pontokat és ezekből egy bineáris kódot állít elő, és ez a kód kerül regisztrálásra. Amikor a felhasználó lehúzza az ujját a szkenneren, a rendszer összehasonlítja azt a regisztrált ujjakkal, és ez alapján engedélyezi, vagy megtagadja a belépést. Az Integra termékcsaládot főként olyan gyártók számára fejlesztették ki, akik maguk integrálják be az ujjlenyomat-olvasót az általuk gyártott ajtókba vagy kaputelefonokba.

Az ekey TOCAhome integra indeális beléptetőrendszer magán épületekhez, klubokhoz: 99 ujjlenyomatot képes tárolni lokálisan, PC használata nélkül. Az ekey TOCAnet integra egy biometrikus beléptetőrendszer közepes méretű vállalatoknak. A rendszer 200 ujjlenyomatot képes kezelni olvasónként. Központi szerveren keresztül lehetséges korlátlan számú ujjlenyomat, felhasználó és olvasó használata. A standard design elem csiszolt rozsdamentes acél. Kérésre arany és fehér színben is kapható. Az új ekey TOCA integra kiválóan alkalmazható a modern épületekhez és a tradicionális házakhoz, irodákhoz egyaránt.

Az Integra termékcsaládot használhatják kis stand-alone rendszerek, mint magán házak, garázsajtók, de ugyanúgy kiváló a globális vállalatoknál, irodaházakban, raktárakban vagy szerverszobákban. A nehéz és kényelmetlen kulcscsomókat, amik elveszthetők, ellophatók, mostantól örökre elfelejthetjük!Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom