Connect with us

technokrata

Fele áron adják a megújuló iPhone-t

Dotkom

Fele áron adják a megújuló iPhone-t

Fél áron akarja adni az iPhone új változatát az AT&T.

Egy évvel azután, hogy 2007. június 27-én megjelent a piacon az Apple érintőképernyős okos mobiltelefonja, az iPhone, máris megújul a ketyere, ráadásul bizonyos kötöttséggel sokkal olcsóbb lesz.

Az AT&T, az iPhone-ok “hivatalos” mobilszolgáltatója ugyanis azt tervezi, hogy 200 dolláros kedvezménnyel adja a készüléket azoknak, akik kétéves szerződést kötnek vele. Tekintve, hogy várhatóan egy 8 és egy 16 gigabájt memóriával készülő, 400 és 500 dollárba kerülő új iPhone kerül piacra, ez azt jelenti, hogy fél áron is megszerezhető lesz az új iPhone.

Az okos telefon egyik újdonsága az lesz, hogy az eddigi 2,5G-s hálózat helyett 3G-sen lesz használható, ami gyorsabb internetezést tesz lehetővé. Emellett GPS-chip is lesz benne a helymeghatározó funkciók támogatására és az amúgy sem vastag, 11,7 milliméteres ketyere 2,5 milliméterrel vékonyabbá válik.

Az AT&T nem hoz áldozatot az árkedvezménnyel, ugyanis igen gyorsan pénzénél lesz. Az átlagamerikai havi 50 dollárt költ mobilozásra, az átlag iPhone-használó pedig – a drágább adatszolgáltatások igénybevétele miatt – 100-at, azaz a mobilszolgáltató néhány hónapon belül visszakapja bevételeiből, amit a készülék árkedvezményével odaadott ügyfelének. Az olcsóbb iPhone-ok speciális, csak az AT&T hálózatán használható programokat kapnak, hogy a trükkös tulajok nem tudjanak meglépni velük másik mobilcéghez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek