Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jönnek a ´designer´ olvasók

Dotkom

Jönnek a ´designer´ olvasók

Vége az egyhangú, unalmas beléptetők idejének!

Angliában az elektronikus beléptetőrendszerek gyártásában és tervezésében piacvezető cége bejelentette, hogy piacra dobja a belső proximity olvasók új, egyedi sorozatát a Proximity Architectural Olvasókat. „Az egyedi olvasóink új sorozata egy közvetlen válasz az építészek, tervezők igényeire, akik szerint több kreativitásra lenne szükség a beléptetőrendszerek gyártásában” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója, a Paxton Access magyarországi disztribútora. „Eleget teszünk a vállalati ügyfelek komoly igényeinek, akiknél jelentős szerepet játszik a design és a stílus, valamint fontos számukra az épület megjelenése”.

A beléptetőrendszer Proximity olvasója egy falra szerelt egység, amihez a felhasználók a proximity tokenjeiket közelítik azért, hogy kinyissanak egy zárat, vagy felnyissanak egy sorompót. Az alkalmazott megoldástól függően ez történhet a token közelítésével, vagy egyszerűen elég, ha a felhasználó csak magánál tartja.

Egészen idáig a beléptetőrendszerek olvasói eléggé egyformák voltak, esetleg az alakjuk, méretük változott, és szinte nem is volt választási lehetőségük a vásárlóknak. „A Proximity olvasók új sorozata az építészeknek, tervezőknek, és természetesen az ő vásárlóiknak is megadja azt a lehetőséget, hogy megválasszák, hogyan nézzen ki az olvasójuk” – magyarázta Bata Miklós.

Úgy tervezték, hogy diszkréten és stílusosan illeszkedjen olyan környezetbe, ahol az esztétika kiemelten fontos. A Proximity Architectural Olvasót magas minőségű anyagokból készítik, és három nagy intenzitású LED-et tartalmaz, amely zöldre vált belépés engedélyezésekor, pirosra megtagadáskor, alaphelyzetben viszont fehéren világít. Az olvasó két részből áll, maga az olvasóegységből és a stíluselemből (előlap és keret). Az alap választékban fa, kő, vagy üveg előlap közül választhatunk, valamint ezekhez 3-féle keretet tehetünk: csiszolt króm, matt fekete, fényes króm. Továbbá kapható olyan sablon, ami alapján a vevők saját igényeiknek megfelelő előlapot készíttethetnek, például a fal színéhez, mintázatához illeszthetik, illetve céglogókat helyezhetnek el, stb. Ezáltal az olvasót teljes mértékben a környezetéhez igazíthatják.

Az olvasó olymódon lett kialakítva, hogy részben besüllyeszthető legyen a falba és a Paxton Acces Switch2 és Net2 rendszerével kompatibilis.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés