Connect with us

technokrata

Jönnek a ´designer´ olvasók

Dotkom

Jönnek a ´designer´ olvasók

Vége az egyhangú, unalmas beléptetők idejének!

Angliában az elektronikus beléptetőrendszerek gyártásában és tervezésében piacvezető cége bejelentette, hogy piacra dobja a belső proximity olvasók új, egyedi sorozatát a Proximity Architectural Olvasókat. „Az egyedi olvasóink új sorozata egy közvetlen válasz az építészek, tervezők igényeire, akik szerint több kreativitásra lenne szükség a beléptetőrendszerek gyártásában” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója, a Paxton Access magyarországi disztribútora. „Eleget teszünk a vállalati ügyfelek komoly igényeinek, akiknél jelentős szerepet játszik a design és a stílus, valamint fontos számukra az épület megjelenése”.

A beléptetőrendszer Proximity olvasója egy falra szerelt egység, amihez a felhasználók a proximity tokenjeiket közelítik azért, hogy kinyissanak egy zárat, vagy felnyissanak egy sorompót. Az alkalmazott megoldástól függően ez történhet a token közelítésével, vagy egyszerűen elég, ha a felhasználó csak magánál tartja.

Egészen idáig a beléptetőrendszerek olvasói eléggé egyformák voltak, esetleg az alakjuk, méretük változott, és szinte nem is volt választási lehetőségük a vásárlóknak. „A Proximity olvasók új sorozata az építészeknek, tervezőknek, és természetesen az ő vásárlóiknak is megadja azt a lehetőséget, hogy megválasszák, hogyan nézzen ki az olvasójuk” – magyarázta Bata Miklós.

Úgy tervezték, hogy diszkréten és stílusosan illeszkedjen olyan környezetbe, ahol az esztétika kiemelten fontos. A Proximity Architectural Olvasót magas minőségű anyagokból készítik, és három nagy intenzitású LED-et tartalmaz, amely zöldre vált belépés engedélyezésekor, pirosra megtagadáskor, alaphelyzetben viszont fehéren világít. Az olvasó két részből áll, maga az olvasóegységből és a stíluselemből (előlap és keret). Az alap választékban fa, kő, vagy üveg előlap közül választhatunk, valamint ezekhez 3-féle keretet tehetünk: csiszolt króm, matt fekete, fényes króm. Továbbá kapható olyan sablon, ami alapján a vevők saját igényeiknek megfelelő előlapot készíttethetnek, például a fal színéhez, mintázatához illeszthetik, illetve céglogókat helyezhetnek el, stb. Ezáltal az olvasót teljes mértékben a környezetéhez igazíthatják.

Az olvasó olymódon lett kialakítva, hogy részben besüllyeszthető legyen a falba és a Paxton Acces Switch2 és Net2 rendszerével kompatibilis.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle