Connect with us

technokrata

Magyar biztonsági blog indult

Dotkom

Magyar biztonsági blog indult

Információbiztonsági blogot indított hazánk és a világ egyik legismertebb adatmentő cége, a Kürt.

A Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. által létrehozott Biztonság-blog.hu az üzleti és IT területen dolgozó szakembereket, valamint az információbiztonság iránt érdeklődő közönséget célozza meg olvasmányos, színes írásaival. Legfőbb célja a tájékoztatás és az oktatás mellett az, hogy a biztonság területén jártas szakértőket folyamatosan ellássa friss és szakmailag megalapozott információval.

A blog szakmai szemmel, de nem csak a szakma számára érthető nyelven szól a világot aktuálisan lázban tartó biztonsági kérdésekről. Az oldalon a publikációk között mazsolázva olvashatunk a legújabb biztonsági trendekről, a vállalatokat érintő legfrissebb kihívásokról, biztonsági praktikákról, műhelytitkokról, esettanulmányokról, vagy akár a biztonság témakörében megjelent szakmai publikációkról szóló véleményekről.

A néhány hónapig tesztüzemben működtetett blogon a Kürt szakemberei osztják meg tapasztalataikat egymással és szakma képviselőivel. A szerkesztő stáb nem titkolt célja, hogy a szakma „nagy neveinek” is felületet biztosítson a saját publikációk megjelenítésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák