Connect with us

technokrata

Új Mobil Internet akciót hirdetett a Pannon

Dotkom

Új Mobil Internet akciót hirdetett a Pannon

A Pannon új Mobil Internet akciójában a promóciós időszak alatt történő megrendeléskor mind-össze 990 forint havidíjért biztosít internetelérést, egyéves hűségnyilatkozat vállalása esetén.

A lakosság 99 százaléka számára elérhető, országos szélessávú (EDGE és 3G/HSDPA) lefedettséget biztosító Pannon újabb akcióval igyekszik minél szélesebb rétegek számára elérhetővé tenni népszerű internetszolgáltatását. Az új mobilinternet-akció keretében, a promóciós időszak alatt történő megrendelés esetén mindössze 990 forint havidíjért biztosít internetelérést a Pannon. A használat rendszerességétől, illetve a használt adatforgalom mennyiségétől függően a Pannon a 100 MB, az 5GB és a 10GB (lásd táblázat) csomagjait kínálja. A társaság az első három hónapban mindhárom csomagra biztosítja a 990 forintos kedvezményes havidíjat. Érdemes tudni, hogy a havidíjba foglalt adatforgalom kizárólag belföldi igénybevétel esetén használható fel.

A Pannon koncentrált fejlesztéseinek köszönhetően a mobilszélessáv-lefedettség teljes, azaz 100 százalékos. Budapesten, és további 43 településen az eddig mobilszélessávú, harmadik generációs (3G) hálózat mellett elérhető a leggyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat (HSDPA) is. A sávszélességre jellemző, hogy egy nagyobb, sok képet, flash-tartalmat, esetleg videót tartalmazó honlap 1-2 másodperc alatt letöltődik, de egy körülbelül 3 MB-os zeneszám letöltéséhez elég 10-20 másodperc. Az elérhető sebességet befolyásolhatják az adott területen a hálózat által támogatott legnagyobb sebesség, a hálózat pillanatnyi terheltsége, a jel erőssége (domborzati viszonyok, épületek függvényében), az adatkártya, illetve az USB modem pozíciója (például beltéren, ablak közelében jobb a vételi lehetőség), az internet, illetve a kiszolgáló szerver leterheltsége, s nem utolsósorban a felhasználó számítógépének konfigurációja.

A Pannon mobilinternet asztali és hordozható számítógépen egyaránt egyszerűen, gyorsan, vezetékes telefonvonal nélkül használható. A mobilinternet-csomaggal és a Pannon mobil-szélessáv használatával a laptoppal és az asztali számítógéppel egyaránt azonnal, kábelek és várakozás nélkül lehet csatlakozni az internethez. Az internetszolgáltatás többféle adatátviteli eszközzel is igénybe vehető, például USB-modemmel, adatkártyával vagy mobiltelefonnal. Az internetelérés beállítása mind a csomaghoz járó sim-kártyával vagy a saját sim-kártyával (az internetszolgáltatás aktiválása után) is egyszerű (a társaság honlapján részletes leírással segít).

A mobilinternet-tarifacsomaghoz kapott sim-kártya nem alkalmas telefonhívások kezdeményezésére és fogadására, hanem kifejezetten internetezéshez használható, viszont sms-üzenetek küldésére és fogadására lehetőséget teremt az eszközhöz tartozó szoftver. Az új mobilinternet-csomagok megjelenésével megszűntek a mobiladat-csomagok és a mobilinternet 3 tarifacsomag.

A 2008. április 30-áig tartó akcióban a Mobil Internet csomagokat a meglévő mobiltelefon-előfizetéstől függetlenül is igénybe lehet venni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle