Connect with us

technokrata

Vandálbiztos kamera – iskolákba is

Dotkom

Vandálbiztos kamera – iskolákba is

Automata pásztázás – mozgó alkatrészek nélkül.

Az Axis Communications bemutatta legújabb, a vandalizmusnak is ellenálló, egy kattintással forgatható, dönthető, zoomolható (pan/tilt/zoom, azaz PTZ) AXIS 212 PTZ-V típusú kameráját. A készülék a nagysikerű AXIS 212 PTZ-re épül, amelyben mozgó alkatrészek nélkül vált elérhetővé a PTZ funkció és az automata pásztázás.

„A számos egyedi funkció és az ellenálló burkolat kombinációjának köszönhetően az AXIS 212 PTZ-V nemcsak kielégíti, hanem túl is szárnyalja a költséghatékony és védőborítással rendelkező felügyeleti célú megoldások iránti piaci igényt” – mondta az Axis Communications magyarországi disztribútora, az Aspectis Kft. ügyvezetője, Bata Miklós. „Az AXIS 212 PTZ-V segítségével megfigyelhetővé válnak azok a területek is, ahol a hagyományos PTZ-kamerák látószöge csak korlátozottan változtatható.”

Az AXIS 212 PTZ-V fém váza és strapabíró, átlátszó burkolata kiváló védelmet nyújt a vandálok ellen. Így ideális olyan belső terek megfigyelésére, mint az iskolák, boltok, bankok és recepciók, ahol fennáll a károkozás veszélye, de ugyanakkor a teljes terület megfigyelése szükséges. Az azonnali PTZ-funkció segítségével a gyanús események gyorsan és pontosan nyomon követhetők.

Az AXIS 212 PTZ-V egy 3 megapixeles képérzékelőt és nagylátószögű objektívet tartalmaz, így a közeli képek ugyanolyan kiváló minőségben, VGA-felbontásban (640×480) élvezhetők, mint az áttekintő felvételek. Mivel nincsenek mozgó alkatrészei, a kamera azonnal és zajtalanul képes váltani a teljes nagylátószög, illetve maximális közelítés, döntés vagy forgatás között. A Power over Ethernet funkciónak köszönhetően a hálózati kamera áramellátását és adatátvitelét is ugyanaz az egy kábel biztosítja, gyorssá és egyszerűvé téve a készülék felszerelését.

A kamera az IPv4 mellett támogatja az IPv6-ot is. Emellett számos, a készülék kezeléséhez és a hálózati biztonsághoz kapcsolódó funkció is megtalálható benne, mint például a többszörös felhasználói hozzáférési szintek, a HTTPS rendszerű kódolás, az IEEE 802.1X, valamint az IP-cím-szűrés, amely elősegíti a videók biztonságos kezelését és konfigurálását.

Az Axis 212 PTZ-V-hez az Axis alkalmazásfejlesztői partnerprogramján keresztül támogatja az iparág legnagyobb alkalmazásszoftvereit az AXIS Camera Station videokezelő szoftveren keresztül, többek között a magyar fejlesztésű Netavis-t is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle