Connect with us

technokrata

Etikus hackelés, Magyarországon először

Dotkom

Etikus hackelés, Magyarországon először

Szimulált támadások – először rendeznek hazánkban Ethical Hacking konferenciát.

Hazánkban először kerül megrendezésre az Ethical Hacking konferencia, 2008. április 24-én a Cinema City Arénában. A NetAcademia Oktatóközpont az etikushacker-képzés kizárólagos magyarországi képviselőjeként azzal a céllal hívta életre a konferenciát, hogy a részvevő rendszergazdákat és biztonsági szakembereket a gyakorlatias előadások során felkészítse mindazon támadásokra, amelyek ma az informatikai rendszereket veszélyeztetik.

„Napjainkban az információbiztonsági szakembereknek naprakész tudással és tapasztalattal kell rendelkezniük a hálózatok és számítógépek védelmének érdekében. A konferencián konkrét támadások szimulálásával és a helyszínen berendezett számítógépes labor segítségével szemléltetjük az informatikai rendszerek lehetséges gyenge pontjait.” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia ügyvezetője.

A rendezvényen előadást tart Rajive Kapoor, az Ethical Hacking tanfolyamot jegyző EC-Council európai képviseletét ellátó Security Systems Resource International (SSR-I) ügyvezetője is, aki a hackelés nemzetközi helyzetéről és az ellene alkalmazható védelmi mechanizmusokról beszél. Szó lesz még többek között a vezeték nélküli rendszerek feltöréséről, komplett hálózatok megszállásáról és megsemmisítéséről, a Man in the Middle (közbeékelődő) támadók és az adathalászok technikájáról, a rootkitek működéséről, valamint a hitelesített adatküldésről is. Az előadásokat látványos demók színesítik majd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek