Connect with us

Hirdetés

technokrata

Etikus hackelés, Magyarországon először

Dotkom

Etikus hackelés, Magyarországon először

Szimulált támadások – először rendeznek hazánkban Ethical Hacking konferenciát.

Hazánkban először kerül megrendezésre az Ethical Hacking konferencia, 2008. április 24-én a Cinema City Arénában. A NetAcademia Oktatóközpont az etikushacker-képzés kizárólagos magyarországi képviselőjeként azzal a céllal hívta életre a konferenciát, hogy a részvevő rendszergazdákat és biztonsági szakembereket a gyakorlatias előadások során felkészítse mindazon támadásokra, amelyek ma az informatikai rendszereket veszélyeztetik.

„Napjainkban az információbiztonsági szakembereknek naprakész tudással és tapasztalattal kell rendelkezniük a hálózatok és számítógépek védelmének érdekében. A konferencián konkrét támadások szimulálásával és a helyszínen berendezett számítógépes labor segítségével szemléltetjük az informatikai rendszerek lehetséges gyenge pontjait.” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia ügyvezetője.

A rendezvényen előadást tart Rajive Kapoor, az Ethical Hacking tanfolyamot jegyző EC-Council európai képviseletét ellátó Security Systems Resource International (SSR-I) ügyvezetője is, aki a hackelés nemzetközi helyzetéről és az ellene alkalmazható védelmi mechanizmusokról beszél. Szó lesz még többek között a vezeték nélküli rendszerek feltöréséről, komplett hálózatok megszállásáról és megsemmisítéséről, a Man in the Middle (közbeékelődő) támadók és az adathalászok technikájáról, a rootkitek működéséről, valamint a hitelesített adatküldésről is. Az előadásokat látványos demók színesítik majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés