Connect with us

technokrata

Rekord negyedéves forgalom az Avnetnél

Dotkom

Rekord negyedéves forgalom az Avnetnél

Az Avnet anyavállalatának forgalom utáni bevétele 22,2 százalékkal nőtt, – a Magyarországon is jelenlévő – Avnet Technology Solutions divízió eredménye több mint 50 százalékos növekedést ért el.

Az Avnet a 2008-as üzleti év második negyedévében (2007. október-december) világszerte 4,75 milliárd US dollár forgalmat ért el. Az egy évvel korábbi időszakhoz képest ez plusz 22,2 százalékos növekedésnek felel meg. A nettó nyereség a három hónap alatt 142,2 millió amerikai dollár volt, szemben az egy évvel korábbi 99,1 millió dollárral.

Az Avnet az utolsó háromhavi forgalmával rekord eredményt ért el: a tavalyi időszakhoz képest 207,9 millió dollárral – 26,9 százalékos növekedést könyvelhet el a cég.

Avnet Technology Solutions üzletág, amely hardver- és szoftvertechnológiák disztribúciójának felelőse, az utolsó üzleti negyedévben világszerte 99,4 millió dolláros vállalati eredményt ért el. Ezzel az Avnet Technology Solutions üzletág az egy évvel korábbi időszakhoz képest világszerte 55,3 százalékkal növelte vállalati eredményét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin