Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rekord negyedéves forgalom az Avnetnél

Dotkom

Rekord negyedéves forgalom az Avnetnél

Az Avnet anyavállalatának forgalom utáni bevétele 22,2 százalékkal nőtt, – a Magyarországon is jelenlévő – Avnet Technology Solutions divízió eredménye több mint 50 százalékos növekedést ért el.

Az Avnet a 2008-as üzleti év második negyedévében (2007. október-december) világszerte 4,75 milliárd US dollár forgalmat ért el. Az egy évvel korábbi időszakhoz képest ez plusz 22,2 százalékos növekedésnek felel meg. A nettó nyereség a három hónap alatt 142,2 millió amerikai dollár volt, szemben az egy évvel korábbi 99,1 millió dollárral.

Az Avnet az utolsó háromhavi forgalmával rekord eredményt ért el: a tavalyi időszakhoz képest 207,9 millió dollárral – 26,9 százalékos növekedést könyvelhet el a cég.

Avnet Technology Solutions üzletág, amely hardver- és szoftvertechnológiák disztribúciójának felelőse, az utolsó üzleti negyedévben világszerte 99,4 millió dolláros vállalati eredményt ért el. Ezzel az Avnet Technology Solutions üzletág az egy évvel korábbi időszakhoz képest világszerte 55,3 százalékkal növelte vállalati eredményét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés