Connect with us

technokrata

Rekord negyedéves forgalom az Avnetnél

Dotkom

Rekord negyedéves forgalom az Avnetnél

Az Avnet anyavállalatának forgalom utáni bevétele 22,2 százalékkal nőtt, – a Magyarországon is jelenlévő – Avnet Technology Solutions divízió eredménye több mint 50 százalékos növekedést ért el.

Az Avnet a 2008-as üzleti év második negyedévében (2007. október-december) világszerte 4,75 milliárd US dollár forgalmat ért el. Az egy évvel korábbi időszakhoz képest ez plusz 22,2 százalékos növekedésnek felel meg. A nettó nyereség a három hónap alatt 142,2 millió amerikai dollár volt, szemben az egy évvel korábbi 99,1 millió dollárral.

Az Avnet az utolsó háromhavi forgalmával rekord eredményt ért el: a tavalyi időszakhoz képest 207,9 millió dollárral – 26,9 százalékos növekedést könyvelhet el a cég.

Avnet Technology Solutions üzletág, amely hardver- és szoftvertechnológiák disztribúciójának felelőse, az utolsó üzleti negyedévben világszerte 99,4 millió dolláros vállalati eredményt ért el. Ezzel az Avnet Technology Solutions üzletág az egy évvel korábbi időszakhoz képest világszerte 55,3 százalékkal növelte vállalati eredményét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök