Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egymillió kamera 11 év alatt

Dotkom

Egymillió kamera 11 év alatt

A piac növekvő érdeklődést mutat a hálózati videó termékek iránt különböző biztonságtechnikai alkalmazásokban.

Az Axis Communications mérföldkőhöz ért üzleti életében: egymillió kamerát értékesített azóta, hogy kicsit több mint 11 évvel ezelőtt eladta első hálózati kameráját. A piac növekvő érdeklődést mutat a hálózati videó termékek iránt különböző biztonságtechnikai alkalmazásokban. 2007 első felében a cég 40%-os értékesítési növekedést ért el a videó termékek szegmensében.

A hálózati videó termékek piaca 40%-kal nő évente. A korábbi zárt láncú rendszereknek egyre inkább a nyitott, teljesen integrálható rendszerek adnak teret, mint az Axis hálózati rendszerei. A skálázhatóság, távoli elérés és költséghatékonyság csak néhány előnyei a hálózati videó rendszerek telepítésének.

„A hálózati videó termékek iránti nagy érdeklődés és a technikai-, illetve piacvezetői pozíciónk együttesen járult hozzá cégünk fejlődéséhez az elmúlt években. Büszkék vagyunk az egymillió eladott kameráinkra és hálásak vagyunk az ügyfeleink töretlen bizalmáért.” – mondta Ray Mauritsson, az Axis Communications vezérigazgatója.

„Az analógból a digitális technológiába történő átmenet folytatódik valamennyi ügyfél szegmensben és a projektek méretei is egyre nőnek. Ez igaz valamennyi telepítésre a világ bármely pontján, legyen szó vasútállomásról, iskolákról vagy repülőterekről.” – folytatta Ray Mauritsson.

Az AXIS 200-as bevezetése óta a cég számos hálózati kamerát mutatott be, és manapság az Axis rendelkezik a legszélesebb termék portfolióval. Napjainkban a fejlesztések olyan új megoldásokra irányulnak, mint az Intelligens Videó (mely olyan képességekkel ruházza fel a kamerát, hogy felismerjen váratlan eseményeket vagy mozgásokat).

A cég nagy összeget határol el a kutatásra és fejlesztésre – tavaly 158 millió svéd koronát költött erre a célra és 160 főt foglalkoztatott ezen a részlegen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés