Connect with us

technokrata

Villámvélemények

Dotkom

Villámvélemények

Rózsahegyi Zsolt
A NetLock számára az elmúlt év jelentős fejlődést hozott.

Sikeresen végrehajtottunk egy több tíz milliós PKI alapinfrastruktúra-fejlesztést az egyik legfontosabb hazai banknál, illetve egy elsősorban a kozmetikai piacon működő partnerünknél hat európai országot kiszolgáló elektronikus számlahitelesítő rendszert helyeztünk üzembe. Reméljük, hogy a 2008-as év is hasonló növekedési potenciált hordoz, amit az elektronikus számlázásra vonatkozó, várhatóan tovább finomodó jogszabályok és az év közepétől kötelezővé váló elektronikus cégeljárás is segíteni fog – mondta a NetLock Kft. ügyvezető igazgatója.

Fóti MarcellTavaly dupláztunk: kétszer annyian vettek részt az általunk szervezett informatikai tanfolyamokon, mint egy évvel korábban. Az idén is folytatódó növekvő érdeklődés két tényezővel magyarázható. Egyrészt a vállalatok egyre inkább felismerik a számítógéppel dolgozó munkatársak képzésének előnyeit, másrészt a munkaerőpiacon tapasztalható hiány is generálja a növekedést: a magyar gazdaság sokkal több képzett informatikusnak tudna munkát adni. Idén egyébként a biztonsággal kapcsolatos tanfolyamok előretörésére számítok – jelentette ki a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.

Dancsi AndrásAz Avaya az új esztendőben négy területre fokuszál: továbbra is megőrizzük piacvezető pozíciónkat a kontaktcenterek piacán és domináns szerepünket az ip-telefóniában, valamint úttörő szerepet vállalunk a kommunikáció által támogatott üzleti folyamatok terén és az egységes kommunikáció megismertetésében, megvalósításában. Utóbbi terület egyebek mellett a távmunkát is lefedi, amely idén is kiemelt fontosságú terület az Avaya magyarországi tevékenységében – mondta el a cég kereskedelmi igazgatója.

Emanuelle MassimoAz általános it-iparági nehézségek ellenére az Apple az előző pénzügyi évét rendkívül nagy sikerrel zárta: közel 3,5 milliárd dollár nyereséget könyvelhetett el, amivel 75 százalékkal haladta meg az előző pénzügyi évben elért nyereségét. Az előzetes adatok alapján a hazai értékesítés alakulása is követi a nemzetközi tendenciát, és Magyarországon 2008-ban is kimagasló eredményeket várunk. Annál is inkább, mert idén számos újdonsággal szolgálunk majd – ígérte az Apple magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.

Vinnai BalázsTársaságunk 2008-ban is kitart azon stratégiája mellett, hogy a banki front office technológiára fokuszál. A banki értékesítési csatornák fejlesztésének hazai specialistája az elmúlt években Európa és a Közel-Kelet számos bankjának fejlesztette ki az internet banking felületét, sőt néhány tengerentúli ügyfelet is szerzett. Még ebben a hónapban igazi világújdonságot mutatunk be: az első teljes értékű mobilbankolási megoldást – jelentette be az IND Group ügyvezető igazgatója.

Vadász PálA dokumentummenedzsment-piacon áttörés várható. Mára nem csupán a gazdasági élet szereplői, de az állam is felismerte, hogy a minisztériumok és háttérintézményeik munkáját nagyban segíti a korszerű dokumentummenedzsment-rendszer bevezetése. Mindezek miatt a piaci igény – nem utolsósorban a törvénykezés hatására – rohamosan növekszik. Az ügyfelek egyre reálisabban és egyre nagyobb hozzáértéssel mérik fel igényeiket és lehetőségeiket. A piacvezető MonDoc System gyártójaként a legtapasztaltabb “harcosok” sorában nyugodt optimizmussal tervezzük ügyfeleink eredményes beruházásait – nyilatkozta a Montana Kft. vezére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom