Connect with us

technokrata

Nemzetközi elismerés a Magyar Telekomnak

Dotkom

Nemzetközi elismerés a Magyar Telekomnak

Az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete (ILO) a közelmúltban “A Sokszínű és Befogadó Munkahely Best Practice Vállalati Nagykövete- elismerésben részesítette a Magyar Telekomot a munkahelyi esélyegyenlőség terén kifejtett tevékenységéért.

Az ILO a magyarországi vállalatok – köztük a Magyar Telekom – jó példáit “A befogadó és sokszínű munkahelyért – Jó példák a magyarországi vállalatoktól” című kiadványban gyűjtötte össze és tette közzé. A szervezet regionális irodája 2007. tavaszán az “Egyenlő esélyek mindenki számára európai év” keretében felhívással fordult a vállalatokhoz a sokszínű munkahely megteremtésében eddig szerzett jó gyakorlatuk megosztására, hogy felhívja az üzleti világ figyelmét a befogadó munkahely fontosságára.

A befogadó és sokszínű munkahelyért – Jó példák a magyarországi vállalatoktól című kiadványba 9 vállalat 32 sokszínűségi és esélyegyenlőségi kezdeményezése került be. A Magyar Telekom 8 programmal szerepel benne. A kiadvány információt nyújt arról, hogy a Magyarországon működő vállalatok hol tartanak a befogadó és sokszínű munkahely kialakításában, továbbá hasznos ötleteket, gyakorlati megoldásokat kínál minden olyan vállalatnak, amelynek fontos a befogadó és a sokszínű munkahely kialakítása, és az ehhez kapcsolódó előnyök kiaknázása.

MT-DT beszédforgalmi együttműködés Magyar Telekom (MT) és a Deutsche Telekom (DT) integrálja a nemzetközi nagykereskedelmi hangforgalmi tevékenységeit a Deutsche Telekom felelőssége alatt. A megállapodás alapján 2008. január 1-jétől a Deutsche Telekom lesz a Magyar Telekom kizárólagos nemzetközi nagykereskedelmi hangszolgáltató partnere. Az integráció a forgalmi, a kereskedelmi és a technikai routing tevékenységeket egyaránt magában foglalja, továbbá elősegíti a hálózatok optimalizációját és a kapcsolóközpontok összevonását, valamint további szinergiák kiaknázását a Deutsche Telekom Csoporton belül. Bár a nemzetközi hangforgalmi tevékenység összevonása a tranzitforgalom részbeni csökkenésével jár a Magyar Telekom számára, az alacsonyabb hálózati, csatlakoztatási és személyi jellegű költségek a hatékonyság további növelését szolgálják.

A Magyar Telekom sokszínűségi és esélyegyenlőségi programjaiSzociális Charta, sokszínűségi politikaCsalád és Munkahely programsorozatAtipikus foglalkoztatási formák alkalmazása (távmunka, részmunka, rugalmas munkaidő)Rendhagyó színházi világnapDiversity Workshop “Szabad az Á” – Esélyegyenlőségi dokumentumfilmklubDigitális híd kistelepülésekenInternettel az egyenlő esélyekért program (Egálnet)Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom