Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújuló Mobil TV

Dotkom

Megújuló Mobil TV

A T-Mobile ügyfelei ezentúl akkor sem maradnak le kedvenc műsorukról, ha nincs a közelben televízió, a szolgáltató széles sávú hálózatán ugyanis akár útközben jó minőségben mobiljukon nézhetik 12 tévécsatorna teljes adását.

Elegendő, ha arra alkalmas készülék birtokában előfizetnek a Mobil TV szolgáltatásra, így egy hónapban a havidíj ellenében 10 órát tévézhetnek mobilon, válogathatnak az m1, m2, DunaTv, HírTV, ATV, VIVA, MTV Music, National Geographic, Jetix, Eurosport, Eurosport 2 és a Storytv műsorai közül. A szolgáltatás a T-Mobile t-zones vagy a web’n’walk portáljainak Mobil TV rovatában, illetve néhány készülék menüjéből (például Nokia 6120 classic) egy ikon segítségével közvetlenül is elérhető. Emellett a 17 123-as számra a MOBILTV kódot ingyenes SMS-ben elküldve, majd a válaszüzenetben kapott linkre kattintva a Mobil TV rovat azonnal elérhető.

A T-Mobile ügyfelei 36 különböző típusú készülékkel nézhetik a Mobil TV-t, és a megújuló szolgáltatás bevezető akciójában 2007. december 7-e és 2008. február 29-e között kétszer annyit, összesen havi 20 órát tévézhetnek telefonjukon. A havidíjban foglalt 10 (akciósan 20) óra felhasználását követően természetesen a tévéadások változatlanul nézhetők. Ilyen esetben másodperces számlázás mellett percenként 29 forintos percdíjjal érhetők el a tévécsatornák.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés