Connect with us

technokrata

Nyolcmilliárdos árbevételt vár az econet

Dotkom

Nyolcmilliárdos árbevételt vár az econet

Az econet jövőre mintegy nyolcmilliárd forint körüli konszolidált árbevételre számít, ez az összeg azonban nem tartalmazza sem az esetleges újabb akvizíciók hatását, sem a Sziget Kft.

teljesítményét – tette közzé tegnap a társaság. (A Szigetnek jövőre csak 26 százalékos tulajdonosa lesz, a fesztivált csak 2009-től konszolidálják.) A kiadott közlemény a várható eredményt nem említi, annyit azonban megjegyez, az eredményesség növelése érdekében a jövő évi közgyűlésig kidolgoz egy menedzsmentösztönző rendszert. Az ebben lefektetett javadalmazási lehetőségek pedig az eredménytől és a részvényárfolyamtól függnek majd.

A cég azt is közzétette, hogy december 20-ára igazgatósági ülést hív össze, amely – az akvizíciókkal összefüggő – tőkeemelésről hivatott dönteni. A tervek szerint a tőkeemelés készpénzes lesz, azaz a jelenlegi részvényesek is részt vehetnek benne, tehát élhetnek elővételi jogukkal. Az új – 1,5-2 milliárd forintnyi összértékű – részvények kibocsátási értéke várhatóan 209 forint lesz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle