Connect with us

technokrata

Átfogó védelmi eszközök a Check Pointtól

Dotkom

Átfogó védelmi eszközök a Check Pointtól

Egyszerűsített menedzsment, mindent magába foglaló védelem.

“Minden hónapban több tízezer új adathalászattal kapcsolatos támadást fedeznek fel és a nemkívánatos e-mailek mintegy 80%-át az úgy nevezett “zombie botnetek” küldik, azaz olyan számítógépek hálózatai, amelyeket különböző vírusokkal és trójai szoftverekkel irányítása alá vett egy cracker. Ma már nem a spamek okozzák a legtöbb kellemetlenséget. Mindezek fenyegetést jelentenek a felhasználóknak, ugyanakkor költséges terheket okoznak a hálózati sávszélességnek.” – mondta Bob Egner, a Check Point termékmenedzsmentért felelős elnök-helyettese.

A Check Point Software Technologies éppen ezért bejelentette új UTM-1 Total Security berendezéseit, amelyek a következő lehetőségeket kínálják a közepes-méretű vállalati hálózatok számára:
– alkalmazás és hálózati szintű tűzfal
– VPN („site to site” és távoli elérhetőség)
– Gateway antivírus és anti-spyware
– behatolás-védelem
– SSL VPN
– Web filtering
– átfogó biztonság e-mailezéskor
– szoftver-előfizetés és hardvergarancia
– dinamikus biztonsági frissítések
– könnyen használható, központi menedzsment

A Check Point UTM-1 Total Security kiterjed az e-mail forgalommal kapcsolatos biztonságra is, és a támadások három leggyakoribb típusa ellen nyújt hatszintű védelmet: spam, e-mailben terjedő vírusok és rosszindulatú programok, illetve az infrastruktúra – például e-mail szerverek – elleni támadások. A védelem magában foglalja a tartalom-alapú spamszűrést, az IP “hírnév” vagy bizalom alapú (reputation based) szűrést, a blokkolások és hozzáférési engedélyek listáit, antivírust, nulladik napi (már a vírustámadások kezdetén képes blokkolni a károkozókat) és behatolás-megelőzési védelmet. Mindezen, üzenetküldéssel kapcsolatos védelmi szolgáltatásokat a Check Point egyszerűsített menedzsmenttel és alap UTM szolgáltatásokkal kínálja.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle