Connect with us

technokrata

Kiosztották Az év honlapja 2007 díjakat

Dotkom

Kiosztották Az év honlapja 2007 díjakat

Az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által az idén immár hatodik alkalommal közösen meghirdetett Az év honlapja 2007 pályázatra 167 érvényes nevezés érkezett. A szakmai zsűri a 13 nevezési kategóriából tízben ítélt oda díjakat, hat honlapot pedig különdíjjal jutalmazott. Legtöbben a kereskedelem (26), a szolgáltatás (24) kategóriában neveztek.

Az elbírálásban döntő szempont volt a honlap felépítettsége, az információ minősége és frissessége, a tartalom aktualitása, az interaktivitás mértéke, a szolgáltatások fejlettsége, valamint a kitűzött vállalati cél tartalmi és képi megjelenítése. Minden honlapot három zsűritag értékelt, amelyeket egy véletlengenerátor osztott szét közöttük. A kiértékelt pályázatok eredményének átlagolása után minden kategóriában az első hármat még egyszer közösen értékelték, így alakult ki a végleges sorrend.

A média kategóriában győztes inforadio.hu főszerkesztője, Módos Márton a Napi Gazdaságnak elmondta, hogy a tavaly indult hírportál már közel hatvanezer egyedi látogatót vonz naponta. Módos szerint Az év honlapja elismerés is bizonyítja, hogy a netes közönség is nagyra értékeli a hírrádiótól már megszokott tulajdonságokat: a gyorsaságot, a megbízhatóságot és az objektivitást. A kereskedelem kategóriában érkezett a legtöbb pályázat, a 26 induló közül végül az ESET NOD32 magyarországi honlapja részesült az elismerésben. Felhasználóink számára a teljes körű védelem mellett maximális kényelmet is szeretnénk biztosítani. Ehhez elengedhetetlen egy olyan honlap, amelyen nemcsak megtalálható minden szükséges információ, de ergonomikus kialakításával könnyű navigációt tesz lehetővé – mondta Csiszér Béla, az ESET NOD32 magyarországi forgalmazását végző Sicontact Kft. ügyvezető igazgatója. A zsűri az értékelés során a honlap időszerűségét, valamint a mögötte álló logisztikai-kereskedelmi rendszert emelte ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle